Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért zörög az iPhone 6?

Miért zörög az iPhone 6?

Figyelt kérdés
Sosem ejtettem le, és egyszer csak elkezdett zörögni. Mi lehet a gondja? Vagy esetleg ez normális? Más is tapasztalt ilyet?

2015. máj. 20. 18:50
 1/9 Zakathol ***** válasza:
Gondolom az oldalán a gombok. Az 5s-nek is zörög a bekapcsológombja.
2015. máj. 20. 19:56
 2/9 anonim ***** válasza:
Általában az iPhoneok esetében a kameralencse szokott zörögni, illetve ahogy a korábbi válaszoló is írta, esetenként a hangerő gombok, vagy a bekapcsológomb. Amennyiben nem itt van a probléma, szerintem vidd el egy szakemberhez.
2015. máj. 21. 15:48
 3/9 anonim ***** válasza:
Vagy a SIM kártya...
2015. máj. 22. 18:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Minőség felsőfokon
2015. máj. 29. 20:11
 5/9 anonim ***** válasza:

"Minőség felsőfokon"

Na, megjött a Laggdroidos fanboy hülyegyerek...

2015. máj. 29. 20:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Egyébként teljesen normális, az én 5s-emnek a bekapcsoló gombja zörög. Vagy nem tudom hogy értetted a zörgést, de én mikor megrázom, vagy ledobom ágyra, akkor hallom picit a zörgést.
2015. máj. 29. 20:44
 7/9 anonim ***** válasza:

Annyira felbasz, mikor "jajj ühh gyenge az ájfóóón meee túl hülye vagyok és nem tudom mi az az optimalizálás"

Az, hogy gyenge rendszer kell neki, hogy elfusson, mert az Apple képes arra, amire a Google nem: NORMÁLISAN OPTIMALIZÁLNI, az inkább jó dolog, és nem gáz. A Laggdroidnak egy erőmű kell, és még akkor is szaggat, meg összeomlik. 2 Androidos telefon van, amit nézek valamibe, az pedig az HTC One, és a Nexusok, a többi egy nagy sz*r. Mindneki mondja, hogy szar, és mit mondanak rá? "Meeeee dráága." Azért, mert nincs pénz rá, csak putri Androidra, attól még nem kell leszarozni. Igen, hajlamos zörögni valamelyik gomb, ÉS AKKOR MI VAN? Ha tökéletesen működik, akkor had zörögjön... mellesleg nem olyan hangosan, mint ahogy azt te elképzeled, te idióta segg. Az iPhone 6/6+ meg köztudottan sz* r... az gáz, hogy meghajlik, igen, de ki az az idióta, aki hajlítgatja a telefonját? Bár belőled ezt is kinézem... "Meeeee üüüüh, dráágaaa", akkor vegyél b* szdmeg évente putri szarokat, mert 1 év után használhatatlanul belassul az egész, és dobhatod el a p* csába. Miért van az, hogy a 4/5 éves iPhone 4s még mindig full használható? Igen, legutóbbi iOS-el lassú, de teljesen használható. Ember, képen láttál csak iPhone-t, de jössz itt pofázni, mint valami nagy szakértő, de közben lóf* sz fogalmad van az egészről. Meg amúgy is, ki a jó k* rva édesayád kérdezte a véleményed? Menj, ordibálj az utcán, hogy mennyire fos az iPhone, akinek van esze, az vagy kiröhög, vagy összever.

2015. máj. 30. 21:07
 8/9 anonim ***** válasza:

"vegyél 6 plust avval ori-gamizni is lehet :D"

AVVAL :DDDD Nem csak buta vagy, de még a nyelvtanról sincs fogalmad. Melyik tanyárú' gyütté' he?:D

Egyébként előfordulhatnak hibás darabok, de legalább nem az összes hibás, mint *khm* "más rendszerű" *khm* telefonok...;) "ÚÚÚÚÚÚÚ, egymillióból van 1db ami hibás, AKKOR SZ* R AZ EGÉSZ"

2015. máj. 30. 21:14
 9/9 anonim ***** válasza:
A kamera optikája zörög. A legtöbb telefon ilyen csak van amelyikben halkabb. Eddig mindig szinte csak valamilyen drágább droidom volt, és mindben "zörgött" az optika.
2015. máj. 30. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!