Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 5s vs galaxy s5?

Iphone 5s vs galaxy s5?

Figyelt kérdés
Mejik a jobb mejiket vegyem meg?

2015. máj. 20. 10:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Igen, én is megértem amit mondasz, hogy van rossz tapasztalatod mert ZTE Skate-d meg Galaxy S3-ad is volt már. Nekem is van rossz tapasztalatom Galaxy S3-mal, de az S5 optimalizálása fényévekkel jobban sikerült. Az akksit pedig úgy befolyásolja a szoftver, hogy a rendszer több energiát használ el az 5.0 óta szemben a "régi" KitKat rendszerrel.

Nálam ha valami szól az 5S mellett az az értéktartása, de amúgy nekem nem jön be az a kötöttség, gondolok itt a fájlküldésre gépről, vagy nem erdeti játékok futtatására... Ezeket viszont eddig azért nem hoztam fel, mert utoljára a iPhone 4-nél szembesültem vele, és lehet már az 5S-nél nem is aktuálisak. Minden esetre nem tudott meggyőzni az iOS, és bár voltak kellemetlenségeim az Androiddal, mára az S5-ben ezekkel nagyon ritkán találkozom szerencsére.

2015. máj. 26. 14:03
 12/12 anonim ***** válasza:
Na hát igen, iOS-ben még mindig probléma, hogy full zárt az egész... ez néha azért zavar, még engem is, pedig amúgy szeretem. Egyébként én arra leszek kíváncsi, hogy a Galaxy S5 mennyire fogja bírni, tehát hogy 1-2 év után nem lassul-e be használhatatlanul... mert azért el kell ismerni, azok, akik átszabják az androidot (Samsung, Sony...), azoknál ez probléma szokott lenni...
2015. máj. 26. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!