Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 4s vagy szépségápolássa...

IPhone 4s vagy szépségápolással kapcsolatos cuccok?

Figyelt kérdés
Nemsokára lesz pénzem kb 18000 Ft.(úgy tudnám megvenni a telefont ha eladnám 40000 Ft-ért az egyik rokonomnak a mostanit)Van pár dolog amit kinéztem magamnak.:)Két kategória. Az egyik az az IPhone 4s (és nem az a legfőbb szempontom hogy a legújabb legjobb legyen úgyhogy tudom hogy régi) és a másik a szépségápolás amibe beletartozik a körömlakk krémek maszkok stb. és főleg ezek közül a gél lakk készlet ami nagyon tetszik.Főleg hogy itt a nyár és nyaralás tábor stb. szóval nincs mindig alkalmam kifesteni a körmöm ha esetleg lepattogzik a körömlakk. :) aki válaszol annak köszönöm. :)

2015. máj. 19. 15:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Az a szempont hogy ájfon legyen. Szerintem inkább rakd el azt a pénzt, mindkettő felesleges dolog.
2015. máj. 19. 16:09
 2/8 A kérdező kommentje:
Nekem az a szempontom hogy jó telefon legyen az lehet Samsung is tök mindegy csak jó legyen.
2015. máj. 19. 16:14
 3/8 anonim ***** válasza:
51%
Inkább ruhára költsd.
2015. máj. 19. 16:14
 4/8 anonim ***** válasza:
51%

Inkább vegyél sört!

:)

2015. máj. 19. 16:19
 5/8 anonim ***** válasza:
51%

Szia!

Férfiként nem igazán tudok állást foglalni ebben a témában. Én személyszerint nem igazán értek egyet ezzel az iPhone hypeolással. Valaki amiatt vesz egy 4 éves telefont, hogy beálljon a többi ember sorába, hogy milyen jó, meg hasonló, ahelyett, hogy venne annyi pénzért egy középkategóriás(igaz, már a 4S is annak mondható) Windows Phones vagy talán Androidos telefont. Amiatt telefont venni, mert xynak is olyan van, vagy, hogy azzal villogjon az ember, mert státusszimbólum, butaság.

Egy nő akkor boldog, ha szép - vagy annak tartják(máramennyire látom). Véleményem szerint érdemesebb arra költeni, esetleg még ruhákra, hasonló, mert hosszabbtávon lehet jobban megéri.(Esetleg megismerkedsz álmaid férfijával a nyáron...) Míg a telefon csak egy eszköz. A csetelésen, meg telefonáláson kívül nem igazán lehet másra használni, nem fog sokat dobni a megítéléseden az, hogy van egy almád, vagy más extradrága telefonod. Nem fogsz palit találni általa, nem fognak Neked adni egy munkát, nem lesz tőle szebb az életed. Ha töltesz a külsődre, akkor lehet, hogy emiatt találod meg a palit, aki beleszeret a külsődbe, emiatt fognak Téged felvenni egy munkahelyre, emiatt fogsz vidáman elindulni otthonról, mert boldog vagy, ha belenézel a tükörbe... Ez az, amit az eszközök nem tudnak pótolni..

Ez speciel természetesen az én véleményem, de mindenképp olvasd el és gondold végig.

Lehet, hogy jön mindjárt 3-4 15-17 éves és azt mondja, hogy vegyél iPhonet, de hogy miért? Azért mert most az a menő, hogy egy körben állnak és nyomogatják, meg mutogatják egymásnak, hogy ,,Figyelj má' tesó, látod ezt a mémet, tök beszarás, nem?".

Mindenesetre úgy válassz, hogy ne bánd meg! :)

Ryo

2015. máj. 19. 16:19
 6/8 anonim ***** válasza:
51%

Persze az kimaradt, hogy a legjobb választás, ha félreteszed és gyűjtesz. Hidd el, később jól fog jönni, ha jogsizni akarsz, vagy el akarsz költözni otthonról, vagy bármi más dolog.:)

Ryo

2015. máj. 19. 16:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen, rakd félre, később jól fog jönni, főleg hogy itt a nyár és nyaralás tábor stb. .........és drága az abortusz.
2015. máj. 19. 16:32
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) 4. :D 5. válaszoló köszönöm és tényleg ez teljesen igaz és most már meg is született a döntés: Inkább félrerakom és ha kell valami akkor megveszem és nem kell folyton kölcsönkérni és kínlódni hogy "jajj nincs pénzem és kéne ez meg az" :)
2015. máj. 19. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!