Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia 6300 telefon billentyűhang?

Nokia 6300 telefon billentyűhang?

Figyelt kérdés
Nokia 6300 telefonon ha hangosra van téve a billentyűhang, akkor a számológép funkcióban is pittyegnie kellene? Csak mert az enyém nem teszi. Hívásoknál pittyeg, de számolásnál nem. Ha ekkor is hangot kellene adnia, akkor kérlek segítsetek, hol lehet beállítani?
2010. febr. 24. 21:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem is van nokia 6300am és nálam sem pittyeg. nyugi, nem is kell :)
2010. febr. 24. 21:12
 2/8 anonim ***** válasza:
54%
Menu-Beallitasok-Hangok
2010. febr. 25. 16:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Na, első vagyok, most előkapom a telefonom, és megnézem mi van, pittyeg ha beirom a számot... :D :D [nem emlékeztem, mert ezt a telót ritkán használom]..hangbeállításokat megnézheted... szerintem az egyéb hangoknak vagy az alkalmazáshangoknak van köze ehhez. Kapcsold be őket ha nincsenek, ha nem megy még mindig, akkor szólj és megnézem, hátha találok még valamit.
2010. febr. 25. 17:20
 4/8 anonim ***** válasza:

Kipróbáltam, amit javasoltam, de nincs semmi köze hozzá. :S

Bocs az előbbiért akkor :)

2010. febr. 25. 17:22
 5/8 anonim ***** válasza:
54%
nyomd meg a kikapcsolo gombot -ott a tetejen,elojon a profil választás-a profilnal nyomj opciokot.és ott szerkesztes-és ott lesz a hangok
2010. márc. 3. 20:03
 6/8 A kérdező kommentje:

Utolső válaszolónak: ebben a telefonban nincsen opció a bekapcsoló gomb megnyomásakor. Mellesleg valószínűleg nem lehet beállítani a számológép pittyegését.

Köszi a válaszokat!

2010. márc. 4. 19:26
 7/8 anonim ***** válasza:
a profil opcikra ertettem
2010. márc. 5. 14:26
 8/8 anonim ***** válasza:
a profil opcikra ertettem....a profil-t kene attalitani
2010. márc. 5. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!