Lenovo P70-ről vélemények? Van esetleg valakinek ilyen?
A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: bestbyte.hu
Ár/érték
Elvárásoknak megfelel
A termék kiválasztásának fő szempontjai:
A készülék paraméterei.
Előnyök
Teljesítmény, stabilitás, akku kapacitása
Hátrányok
Nem tapasztaltam. Nem tudok ilyet mondani.
Hasznosnak tartod ezt a véleményt? (0) (0)
1 hete
A termék vásárlója a terméket itt vásárolta: mediamarkt.hu
Ár/érték
Elvárásoknak megfelel
A termék kiválasztásának fő szempontjai:
Hosszú üzemidejű , nagy kijelzős okostelefon.
Előnyök
Gyors, megbízható, nagy kijelzős , gyönyörű okostelefon.
Hátrányok
Eddig nem tapasztalatm ilyet.
Hasznosnak tartod ezt a véleményt? (1) (0)
4 hete
Mokaspeti6
Én nagyon meglepődtem amikor kézhez kaptam és bekapcsoltam. Sokkal jobb mint amire számítottam... Először is, bekapcsolás után rögtön használatra kész, gyorsan kapcsol be és ezt még lehet fokozni a gyors indítással, amikor a mobil kb. : 5 másodperc alatt használható lesz. A tárhely elég sok, 11GB szabadon használható, de ha van SD kártya, akkor arra lehet mindent telepíteni. A kettő legfontosabb pedig a teljesítmény és az akumlátor üzemideje. A teljesítmény nagyon jo. akit érdekel: a GTA SA-t maximum grafikán viszi lagg nélkül, Modern Combat 5-öt (az ultra grafikásat) lagg nélkül, az Asphalt 8 ugyanígy és még sorolhatnám. Antutuban nekem 42586 pontot ért el. Sok programot bír egyszerre ( a GTA SA és az Asphalt8 egyszerre simán megy) közben minialkalmazásokkal. Az akumlátor ilyen használat mellett ( nagyon sokat játszok) 1-1, 5 napot játszva kibír, de gyengébb használat mellett 2 napot is, és gyorsan tölti a gyári töltő. Ehez még van extra takarékos mód is, ami jóval megnöveli az üzemidőt. A kijelző nagyon szép, nem pixeles. Az élményeket fokozza a dualsim, 4G, bár sokaknak nem ez a fontos, egyszer beleraktam egy 64GB-os SD kártyát, felismerte, de írták sokan hogy nem ismeri fel, tehát ez szerencse, nekem az OTG kábelen, amit adnak a csomagban, felismeri a pendriveot, az USB-s egeret és a billentyűzetet. Az egyetlen hátrány a kamera, de az rettenetesen. Nincsenek éles határok a képen, összemosódik és még sorolhatnám, tényleg nem jó. Én úgy vagyok vele, hogy nem fényképezőgép, néhai fényképezésre tökéletes, a lényeget lekapja, ha nem nagyítjuk akkor végülis tűrhető.
Előnyök
Teljesítmény, akumlátor, kijelző, ára, és minden a kamera kivételével
Hátrányok
a kamera nem túl jó
Hasznosnak tartod ezt a véleményt? (6) (0)
1 hónapja
Tóth László Tamás
Több dologban is egyetértek Zsee-vel...
Előző telefonom egy Motorola Defy+ volt, amely lassan 3 éves volt 2. 3-as androiddal, melynek hatására borzasztóan lassú volt már a végére. Így eljött az ideje egy új telefonnak.
Sokat hezitáltam én is, hogy milyet vegyek... Először a Xiamoi-kat nézegettem (Redmi Note 4G) áruk és tudásuk miatt, majd ajánlották, hogy nézzek körül a Lenovo palettáján, mert jó telefonokat dobott piacra, és ráakadtam a P70-esre.
Sokat olvasgattam róla pl a mobilarena-s tesztet
5 napja van a tulajdonomba, de NEM bántam meg!
Lássuk pro és kontra...
Előnyök
A kijelzőjének szép színe van
Gyorsan reagál, élvezet használni
Betekintési szög csodás
Telefonhívásoknál a hang teljesen jó, panaszt a másik féltől még nem hallottam
Fényképezőjével nincs bajom, bár nem is fényképezőgépnek használom
LTE van lefedettségtől függően, ezért a net is gyors
Teljes mértékben testre szabható, illetve agyon konfigolható
Füles jól szól, rádiót jól veszi
Nincs külön menü, de nem is hiányzik, már meg is szoktam
Dokumentumokkal ( pl pdf, doc, xls) gyorsan bánik (xls-be a szűrők is műxenek) , de persze függhet, hogy mit tartalmaz és mekkora...
És a végére az akksija NAGYON jó! ! Vasárnap este töltöttem, most (szerda 18: 15) 47%. Naponta (kb 1 órányit) többször nyomkodtam mintha fizetnének érte, youtube, böngészés, állítgatás... telefonálás - eddig kb 8 hívás kb 4 db félperces, 4 db 2-3 perces- viber folyamatos használata, net folyamatosan bekapcsolva. Bár gondolom idővel a kapacitás csökkenhet...
Szóval, én szeretem ezt a kütyüt
Hátrányok
Van ez a képernyő feloldása arc felismeréssel... nos ez annyira nem megbízható, mert egy jó barátom arcát felismerte mintha én lennék és felnyitotta. Nem mondanám, hogy nagyon hasonlítunk... Ezt a fény viszonyok határesetének (éppen már nem elég, de mégis... ) tulajdonítom.
Azt írja is a telefon mikor beállítod, hogy gyengébb fény viszonyok mellett nem fog működni, de ekkor jön a minta rajzolás... Szerintem ez minimális hátrány, de van.
Az OTG kábelt nem tudtam használni pendrive (Kingston Datatraveler G2 16 GB) felismertetésére, de lehet, hogy a típusa nem támogatott. Töltésre pedig nem próbáltam...
1 hónapja
Zsee
nem is tudom hol kezdjem
sokat hezitáltam milyen mobilt vegyek
hát egy hete megvettem ezt... nem bántam meg
Előnyök
a dobozt kinyitva kellemes meglepetések értek. a készüléken lévő fólia buborékmentesen van feltéve, egy darabig használható. van benne szép fehér 2A-es töltő usb kábel egy kábel amin más készüléket tudunk evvel tölteni, headsett, gyári tok és egy kemény fólia.
nagyon szép a készülék.
hihetetlen gyors, jó a képe, kézreálló, minden nap fedezek fel valami újat rajta, napról napra jobban szeretem
a 4000-es akkuról meg ne is beszéljünk, normál használat mellett több napig bírja
igen magas szinten személyre szabható (időzíthető abszolút energiatakarékos mód, automatikus ki be kapcsolás időzítő, intelligens helyszín funkció stb... )
nagyon tiszta a hang, engem is nagyon szépen hallanak
összefoglalva, kegyetlen jó ez a teló
Hátrányok
talán ha süt a nap kicsit lehetne erősebb a kijelző
a kameráját szidták páran, nekem semmi bajom nincs vele, nyilván nem egy dslr de amire kell bőven tökéletes
1 hónapja
Greguss László
- Dual SIM
- ERŐS AKKUMULÁTOR
- Ponts GPS
- Erős SoC
- Terméktámogatás
- Magyarországi garancia
- Kellemes design
- Akciósan kedvező ár
Előnyök
Fent leírtak
Leginkább az akksija!
Hátrányok
nincs
Ahogy látom gyárilag csak android 4.4 van rá.
Nem nagyon gáz ez? Mármint most android 7-esnél járnak akkor erre is lesz így elég alkalmazás rendesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!