Az igaz, hogy az iOS nem fog belassulni és laggolni egy idő után úgy, mint az Android?
Nem elfogultság, ez tény. Na de nézzük reálisan:
iPhone: rossz ár érték arány, zárt rendszer. De nagyon jó optimalizáció, nagyon gyors, stabil és ugye nincs tényleges multi-tasking, ami szerintem plusz pont.
Android: Lassabb, rossz optimalizáció, tényleges multi-tasking, putri Google Play, idő után belassul. De nyílt rendszer, és jobban személyreszabható, jobb ár érték arány.
Őszintén valljuk be, sokkal kellemesebb használni az iOS-t. Igen, vannak hátrányai, de kevesebb, mint az Androidnak. Van, aki szerint kompenzálja, hogy nagyon nyitott, de szerintem nem, nekem sokkal fontosabb, hogy normálisan és kellemesen tudjak használni egy telefont, akár 4-5 évig is. Ne értsd félre, mint leírtam, tudom, hogy Nexus-on jól van optimalizálva, és sokkal jobban megéri, mint egy iPhone, de attól, hogy jobban megéri, még nem lesz jobb SZERINTEM. De nem akarok vitatkozni, bocsánat mindenkitől, én megértem, ha valakinek az Android jön be, de senki ne jöjjön azzal, hogy az iOS sz* r...
Nem szar az IOS,de egy jobb androidos akkor is jobban megéri.Látom nem érted,hogy azok az androidos telefonok amik laggolnak,lassúak,fagynak stb. azok azért ilyenek mert szarik a gyártó optimalizálni.NEM AZ ANDROID SZAR,hanem a GYÁRTÓ.Az eredeti valódi androidot a google szépen optimalizálja.Nem számítsuk egy kalap alá a samsungot és a nexust,oneplust,motorolát és xiaomit amik inkább számítanak valódi androidosnak amik versenybe szállnak/szállhatnak az IOS-al.
Tegyük fel ha az IOS is nyílt rendszer lenne és használhatja a például a samsung,sony,lg is az IOS-t és ugyanúgy fagyna az ő telefonjukon mint az android.Akkor is az IOS-t szidnád?Amikor az apple telefonokon jól fut?
Na a hasonlatoddal most egyetértek:D
Megutálod,de ha jó tapasztalatot szerzel akkor pedig megszereted,csak sajnos sok átlag ember ezt nem tudja,mivel van számára 3 márka amit ismer(samsung,sony,lg) és azt hiszik,hogy amit az android nyújt azokon a telefonokon már más jobb nem létezik.Ez van sajnos,de szerencsére mit tudjuk,hogy melyik a jó és melyik a nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!