Levesbe esett a Nokia 310XpressMusic mobilon. Mit
csináljak? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
ma véletlenül beleesett a levesbe.azonnal szétszedtem megtörölgettem,nagyon picit szárítóztam,de itt olvastam,hogy nem jó neki,ezért abbahagytam.Most hiba próbálom bekapcsolni,csak rezzen egyet,és semmi.az a legnagyobb baj,hogy hangszóróval,töltő csatlakozóval lefelé történt az "eset"...vajon meg fog javulni?Előfizetéssel vettük,még a részlet sem járt le.Flottán keresztül,nem tudom,ilyenkor van-e garancia...Ha holnapra semmi,akkor elviszem szervizbe.3 hónapos.Szerintetek mi lesz?
2010. febr. 24. 18:10
1/8 anonim válasza:
szerintem még várj 2 napot,de addig ne piszkáld.Tényleg ne.A garanciával ezt nem fogják bevenni.(van a telefonokban egy spéci "csík"mi víz hatására kicsit elszíneződik vagy vmi más jelenséget produkál,és innen tudják,h beázott egy teló,ami a te hibád,tehát a garancia nem játszik).Ha szerencséd van,akkor javítható,és nem kell az egész áramkört cserélni. Majd a szervízben megmondják,h mit lehet neki ártani. Ha vmi gigantikus árat mond,akkor érdemes a neten (pl. vatera) szétnézni olyn teló után mint a tied,csak hibás(pl vmi más baja van) és feltudod használni alkatrésznek.
2010. febr. 24. 18:20
2/8 A kérdező kommentje:
ha holnap elviszem szervizbe,elmondhatom hogy mi történt?mert így csak magamat buktatom le...pedig vigyáztam rá,a kijelzőn még a fólia is rajta van.Akkor ne csináljak semmit hanem hagyjam simán száradni?
remélem meg leeht javítani...még ki sincs fizetve:(
2010. febr. 24. 18:31
3/8 anonim válasza:
Szerintem tegyél hozzá sót, borsot, esetleg leveskockát és főzd egy órát. És már kész is a mobilleves :)
Nekem egyszer a budiba esett a mobilom, 2-3 nap alatt kiszáradt, aztán semmi baja nem volt. Mondjuk az még egy régebbi fajta volt, gondolom, a mostaniak kényesebbek.
2010. febr. 24. 18:35
4/8 anonim válasza:
valószínűleg a kijelző halk meg ha berezzen / oxidálódtak az érintkezők.
gariban tuti nem fogják megcsinálni, 10-15k-ra tippelem a javítás árát
2010. febr. 24. 18:35
5/8 anonim válasza:
Várj még pár napot, és ha nem lesz jó akkor vidd el szervizbe.
Az egyik ismerősömnek véletlenül bennmaradt a zsebében és kimosatta.Várt pár napot és száradni(szétszedte a hátlapot és kivette a kivehető tartozékokat)
Végül semmi baja nem lett a telefonnak.
2010. febr. 24. 18:36
6/8 A kérdező kommentje:
uhh...hát kivárom azt a két napot...hátha nem...de mekkora szívás,részletre van,ki sincs fizetve...bocs hogy ennyit írom,de kiakadtam.szurkoljatok!!!
2010. febr. 24. 18:37
7/8 A kérdező kommentje:
és neki sem kapcsolt be?végülis a leves(:D) kb két csepp volt,el se merült,azonnal kikaptam és szétszedtem.lehet akkor nem kellett volna megpróbálni bekapcsolni.de hát na:)
2010. febr. 24. 18:38
8/8 A kérdező kommentje:
na hello!nem bírtam ki,bekapcsoltam!rendesen működik,kéri a pinkódot,csak nincs rajta világítás.ezzel tudnak vmit kezdeni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!