Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek mi az ipheonok...

Szerintetek mi az ipheonok legnagyobb hibája?

Figyelt kérdés
Indokoljátok is :)

2015. máj. 15. 18:51
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
A normális bluetooth hiánya.
2015. máj. 15. 18:57
 2/9 |Orfeusz| ***** válasza:
85%

Ami engem idegesít bennük az a bezártság. Én nagyon szeretem testreszabni a kütyüjeimet, ROMot cserélgetni a telefonon, IOS-en meg maximum a háttérképet változtathatom meg. Nem olyan izgalmas. De ez gondolom csak a magamfajta geekek baja, nem a nagyközönségé.

Ami a köznépet is érinti, inkább az időtállóságuk. Az Android ezzel még rosszabbul áll, de az IOS-t is ha frissíted, akkor kampec.

Az árazást nem rovom fel, mert úgyis az veszi aki szerint megéri.

2015. máj. 15. 18:58
 3/9 anonim ***** válasza:
43%

Nincs hibájuk. Az egyetlen hiba, amit az androidosok felrónak az iPhonenak, az a zárt forráskódú operációs rendszere. Szerintem pedig úgy tökéletes az egész oprendszer, ahogy van, nem kell belenyúlni utólag, amire az Androidnál szinte mindig szükség van.

Anyagminőség kiváló, illesztések tökéletesek, hangminőségben lepipál jópár csúcs, drága Androidos telót, kamera a legjobbak közé tartozik, és a kijelzőről nem is beszéltünk... Egyszerűen nincs mibe belekötni egy iPhonenál. Csak mondvacsinált indokokkal lehet belekötni.

2015. máj. 15. 19:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
lehetne nagyobb aksijuk
2015. máj. 15. 19:12
 5/9 kérdező.. ***** válasza:
79%
A hibájuk a gyenge akksijuk na meg az áruk.
2015. máj. 15. 19:19
 6/9 anonim ***** válasza:
28%
szerintem a jelenleginél egy nagyobb kijelző elvárható lenne egy ekkora névtől mint az apple. az összes okostelefon közül az iphone rendelkezik a legkisebb képernyővel
2015. máj. 15. 19:30
 7/9 anonim ***** válasza:
34%

Nincs szükség erősebb akkumulátorra az iPhoneokban. Egy napig nagyon intenzív használat mellett is kibírják egy töltéssel. Mellesleg, ha leveszitek a kijelző fényerejét, akkor sok energiát spórolhattok. Ez igaz minden okostelefonra.

És nem hiszem, hogy valaki képtelen lenne 48 órán belül egy konnektor közelébe kerülni, amivel feltöltheti az iPhoneját.

2015. máj. 15. 19:30
 8/9 anonim ***** válasza:
már bocs de simán vannak olyan aksik amiben kétszer nagyobb akku is előfordul mint az iphoneban (de maga a telefon mégse kétszer nagyobb). és ha intenzív használat mellett kibír egy napot gondolj bele mennyit bírna hogyha az apple venné a fáradtságot és egy nagyobb akkut préselne a telefonjaiba.
2015. máj. 15. 20:22
 9/9 anonim válasza:
100%
#6 A 4,7-5,5 colos kijelző mióta kicsi??? Még a 4 colos és 3,5 colos iPhone-oknál is vannak sokkal kisebb okostelefonok.
2015. máj. 19. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!