Szerintetek mi az ipheonok legnagyobb hibája?
Ami engem idegesít bennük az a bezártság. Én nagyon szeretem testreszabni a kütyüjeimet, ROMot cserélgetni a telefonon, IOS-en meg maximum a háttérképet változtathatom meg. Nem olyan izgalmas. De ez gondolom csak a magamfajta geekek baja, nem a nagyközönségé.
Ami a köznépet is érinti, inkább az időtállóságuk. Az Android ezzel még rosszabbul áll, de az IOS-t is ha frissíted, akkor kampec.
Az árazást nem rovom fel, mert úgyis az veszi aki szerint megéri.
Nincs hibájuk. Az egyetlen hiba, amit az androidosok felrónak az iPhonenak, az a zárt forráskódú operációs rendszere. Szerintem pedig úgy tökéletes az egész oprendszer, ahogy van, nem kell belenyúlni utólag, amire az Androidnál szinte mindig szükség van.
Anyagminőség kiváló, illesztések tökéletesek, hangminőségben lepipál jópár csúcs, drága Androidos telót, kamera a legjobbak közé tartozik, és a kijelzőről nem is beszéltünk... Egyszerűen nincs mibe belekötni egy iPhonenál. Csak mondvacsinált indokokkal lehet belekötni.
Nincs szükség erősebb akkumulátorra az iPhoneokban. Egy napig nagyon intenzív használat mellett is kibírják egy töltéssel. Mellesleg, ha leveszitek a kijelző fényerejét, akkor sok energiát spórolhattok. Ez igaz minden okostelefonra.
És nem hiszem, hogy valaki képtelen lenne 48 órán belül egy konnektor közelébe kerülni, amivel feltöltheti az iPhoneját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!