Samsung galaxy S6 Edge kijelző probléma. Valaki találkozott már vele?
Hahaha neked még a százalék számít..... Vicc vagy ember
Gondolkozz mielőtt írsz mert az se megy mindig
Pápá karcos S6 Edge :P :)
Na, akkor álljon itt a sok nyomoroncnak a Telenor hivatalos válasza (úgytúnik mégiscsak nekem lett igazam):
Tisztelt XXXX YYYYY!
Sajnáljuk, hogy készüléke kellemetlenségeket okozott Önnek, és köszönjük, hogy
hozzánk fordult, mert ezzel lehetőséget teremtett számunkra, hogy tájékoztatást
adjunk.
Panaszával kapcsolatban megkerestük a készülék gyártóját.
Hivatalos tájékoztatásuk alapján, a levelében leírt esetekben a kijelzőt a
márkaszerviz garanciában cseréli. Az új kijelzőt ezt követően, egy gyári
védőfóliával látják el, amely megakadályozza a további sérüléseket.
Mindezek mellett azt a további tájékoztatást kaptuk, hogy ezt a jelenséget a tok és
a kijelző közé bekerülő szennyeződés okozza, emiatt javasolják a tok belsejének és a
kijelzőnek a folyamatos tisztán tartását, ezzel elkerülhető a tapasztalt probléma.
Jelenleg még az üzletekben nem elérhető a fent hivatkozott védőfólia, de a Samsung
elmondása szerint jövő hét közepére várhatóan már megvásárolható lesz.
Jótállási igényét bármelyik üzletünkben jelezheti, és cégünk gondoskodni fog a
készüléke márkaszervizbe juttatásáról, megbízható javításáról. Az ügyintézéshez a
teljes készülék alapcsomagra, a tok számlájára és a jótállási jegyre van szükség.
Fontos információ, hogy minden ilyen esetet érintően a gyártó csak a vásárlástól
számított első 3 hónapban, illetve minden készüléket csak 1 alkalommal kezel
garanciában.
Sziasztok! Csak ennek a 33%-os gyökérnek üzenném(bár szerintem még ezzel a megszólítással is felbecsültem)
Életedben nem lesz ilyen telefonod:) Irigykedj csak mi jót kacagunk a nyálcsorgatásos kár örömödön:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!