Milyen kézreálló billentyűzetet tudnátok ajánlani androidra?
Figyelt kérdés
A Swype és a Swiftkey nem nekem való. Megvolt már nekem mindkettő, de valahogy nem álltak kézre, és idegesítő volt számomra, hogy szóköz után pontokat, vagy éppen szó választás után szóközt illesztett be. Ti milyen billentyűzettel gépeltek?2015. máj. 15. 11:26
1/3 anonim válasza:
ezeket a funkciókat kikapcsolhatod bennük
2/3 Wadmalac válasza:
Nem lehet millió személyi ízlésre állítgatás nélkül egyszerre jó alkalmazást gyártani. Ezért testre szabhatóak. Beállítod olyanra, amilyenre akarod. Az általad írt funkció is kapcsolható, a billentyűzet elosztása is változtatható stb.
3/3 A kérdező kommentje:
A Swiftkey-nél nem lehet beállítani, hogy ne szóközt illesszen be, ahogy a Swype-nél sincs olyan opció, amivel be lehetne állítani, hogy szóköz után ne pontokat illesszen be. Egyébként nekem egyik sem tetszik.
2015. máj. 15. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!