Melyik jobb iphone 3g vagy samsung omnia2?
nemtudom mértkell ezt a kérdést 1000 re feltenni de mind1 am már fent van de írok megint...
Az iphone nekem egy külön kategória mondják az emberek hogy jajj sszar a kamerája meg szar minden rajta... mert nemtudják megfizetni és az akkor már szar (am megsúsom hogy nagyon nem szar a kép amit csinál de ez csak úgy mellesleg mert nem a pixel a lényeg hanem a felbontás) Az appstoreban nemtudom mennyi de nagyon sok app van olyanok amikről másik telefonnál nemis álmodhatsz nekem most megvan vagy 3 hónapja a telefon és egyszer neem fagyott le gyors netezni is rendesen tudok vele meg hogy bluetoothon nem lehet vele küldözgetni (már erre is van megoldás : iBluenova...) de öszintén mire használjátok a bluetootht max a 12 éves gyerekek arra hogy suliban átküldözzenek valami baromságot. Nah kb ennyi szval szerintem iPhonet vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!