Új mobiltelefont vásároltam, de itthon észrevettem, hogy recseg a hangszóró és egy 2 évvel ezelőtt készült kép van rajta. Jogi útra vihete? Ez már nem az első alkalom!
Figyelt kérdés
Ha jogi útra vihetem,hol kell ezt bejelenteni és mit kell tennem?2015. máj. 14. 20:44
11/21 anonim válasza:
Főleg hogy mobilelőleget kellene fizetni
12/21 A kérdező kommentje:
Igen bemész és veszel egy telefont...semmi előleg nem kell,nem előfizetéses,nem részletre vettem!Senkivel nem küzdök már lezárt ügy!Aki nem hisz nekem nézzen utànna igenis sokan panaszkodnak erre!Mindenki nem hazudhat!
2015. máj. 17. 20:58
15/21 anonim válasza:
Nem tudom miert kell egy ilyen senkinek ebbe beleszólni... Érdekes :) egy senki
16/21 Saavedro válasza:
Most sem érdekel senkit se a hangos gondolkodásod...ha kimész a városba, akkor is elkezdesz hangosan elmélkedni a többiek között? Érdekes ember lehetsz...mindenesetre máskor inkább privátban, ha lehet...ott van a 'privát üzenet' gomb...a piszkálódásod meg végképp nem...
17/21 anonim válasza:
Ugyanezt csináltad most szóval eleg hülye ember lehetsz ha magadról is alkotsz véleményt nyilvánosan :) :) :)
Megtehetem azért van az oldal
18/21 Saavedro válasza:
"Ugyanezt csináltad most" Sehol nem gondolkodtam nyilvánosan, hogy milyen alpári fazon lehetsz, a százalékodból ítélve mások már ezt eldöntötték. Az oldal szabályzatát meg akkor szerintem olvasd el még egyszer.
19/21 anonim válasza:
Százalékok.....nevettess csak nyugodtan :D
Vicc vagy :D
20/21 Saavedro válasza:
Hát persze, tudtam, hogy erre fogsz valamit reagálni, ha már a többire nem futotta érv...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!