Nokia lumiáról úgy általánosságban vélemények (akinek az van)?
Figyelt kérdés
2015. máj. 14. 15:11
1/4 anonim válasza:
Jó minőségű,akármilyen WP 8.1-es telefonon akadás nélkül megy a WP,nekem tettszenek.A kevés alkalmazás miatt ne aggódj,pár hónap és jön a Win 10 és abban már lesznek "fordító" programok,amikkel már akármilyen Androidos alkalmazást lehet működtetni. L930
2/4 PZA válasza:
1,5 éve vagyok Lumiás. Első 2 hét agyrém, aztán semmiért sem adnád. De ugyanígy voltam az Androidos tablettel is. Meg kell szokni, bármit veszel. Telefonba most is win-t vennék...
3/4 anonim válasza:
első, nem a w10 fog tartalmazni fordítóprogramokat, csak valamelyest egyszerűbb lesz portolni az alkalmazásokat.
szóval azt nem úgy kell elképzelni, mint mondjuk blackberry-n, hogy egy az egyben rányomod az apk fájlt.
4/4 anonim válasza:
Lumia 735-öm van. Több hónapja használom, és ahogy az előttem szóló is írta, nem cserélném el semmire (másik Lumia, pl 830 még azért szóba jöhetne, de androidos többé már nem szeretnék lenni). Bárkinek merném jó szívvel ajánlani, kiváló minőségben összeszerelt hardver, nagyon jól optimalizált szoftver, ami megbízhatóan és stabilan működik (nem akad, nem szaggat, nem zabálja fel a rendszer a ramot, stb...). Appok terén kevesebb érhető el, de ami alkalmazásra szükségem volt eddig, azt mindent megtaláltam rá, és amit erre letöltesz, az jó eséllyel működik is. Ha kijön a WP10, akkor pedig a jelenlegi app-os hiányosságok nagy része szintén megoldódik. A terméktámogatás pedig a legfapadosabb modellhez is jár. A jelenlegi legjobb offline navigáció (here drive), a nagy felbontású előlapi kamera, és a hátlapi zeiss kamera, a vezeték nélküli töltés már csak hab a tortán. Mindez pl egy apple-hez képest megfizethető áron, ami azért szintén szempont szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!