Samsung Galaxy Ace VS. Sony Xperia E1? Árban hasonlóak.
Az ace hogy van egy árban az E1-el? Az egy legalább 4 éves modell ami megjelenéskor is elavultnak számított.
Az E1 meg még egy éves sincs. Minden tekintetben modernebb, jobb, bár az alsó kategóriás androidos telefonokhoz híven időnként használhatatlanul lelassul.
10-20-éert van mindkettő használtban.
köszi
Ace használtan reális áron, jó állapotban, kártyafüggetlenül nem nagyon ér többet 7-8ezernél.
E1-ből meg új is van 15-20 körül. Szóval nem tudom hol és mit néztél.
jofogáson 10 ért a legolcsóbb mindkettő.
tudsz jobb helyet?
Hardveraprón van 8-ért is Ace, meg Galaxy S is és az jobb pedig még régebbi is.
E1 10ért annyira nem vészes, ha meg független és garis akkor nagyon jó, de 15-ért már a Telekomtól is meg lehet venni feltöltőkártyásan.
Vagy 15-ért van hardveraprón ace 3 LTE is, az még jobb mint ezek.
De ha csak ez a kettő van akkor egyértelmű, hogy E1
Nekem alapvetően telenoros kell, mert azon van 3 hónap ingyen net.
Nem ragaszkodom e kettő tipushoz, de az fontos, hogy 3.0 verziószám fölötti android legyen. Úgy tudom, az ACE nem is az.
8-10 000 Ft-ra gondoltam, de elmegyek 20 ig ha van valami elég nyomós érv, hogy miért jobb a kérdéses mobil.
Nézem ezt az ACE3-t.
Az E1 ellen leginkább azt mondják, hogy időnként a használhatattlanságig belassul. ACE3-nél ez kevésbé van?
Ugy látom ACE3 ból van több altipus is. Azok közt számit a különbség?
Igazából az a fontosabb hogy melyik erősebb hardverileg.
A kamerákat alig használnám.
Ha valamelyik kevésbé lassul be az fontosobb kérdés.
Másik fontos hogy legalább 3.0 androidos vezió legyen.
Ha a belső memóriája nagyobb, az is előny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!