Lg G3S vagy Samsung galaxy S4 mini-t ajánlatok inkább?
Vodafonban venném, de nem tudom melyiket. igaz az S4mini-re Lollipop már nem jön ki, de másfél giga ram van benne, míg az LG-ben csak 1Gb. Az LG-nél alaphelyzetbe mennyit eszik? Mert az S4-ben van kb 600 mega üresen, ha csak az alap szolgáltatások mennek. Az LG jobban tetszik, de ettől a -500mega ramtól kicsit félek hogy késöbb kevés lesz.
Szerintetek?
Az s4 mini 2magos processzora meg sehol sincs a g3s 4 magosához képest. A kijelzője is sokkal élesebb qHD vs. HD, és van benne irDA port, knockcode stb.
(jöhet a zöld)
helló
én több mint egy hónapja szereztem be az lg g3s-emet és maximálisan meg vagyok vele elégedve.
gyors is (böngészés játékok...) szerintem semmi gondod nem lesz a rammal hacsak nem akarsz űrhajót irányítani róla...
az s4 minihez nem tudok hozzászólni viszont szerintem a G3S megéri a pénzét, és a kezelőfelület is nagyon felhasználóbarát (ajánlom a quick window tokot hozzá)
s4 mini lett, az utolsónak megy a kéz, ilyen választ vártam. :)
Nem tetszett az LG-ben a sok hideg szín, viszont gyors kamerája van. Nem bántam meg az s4 mini-t, mert folyamatosan van 6-700 mega szabad RAM-om így egyszerre simán tud futni több alkalmazás is ami nálam elég erős szempont volt. aksija egész jól bírja, gondolom azért a g3s-é sokkal jobban teljesít, mert ebbe "csak" 1900mAh van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!