Telefonnak nem árt a szoli?
Ne értsetek félre, nem a pucér testem akarom fotózgatni :D
Csak nagyon fehér a bőröm, szinte világítok már és megint elakarok kezdeni szolizni...De, kicsit klausztrofóbiám van és alig bírok ki 6 percet bent...Több ismerősömnél láttam face-n h bent fotózzák magukat, de én sose mertem bevinni magammal, hogy zenét hallgassak közben. :)
Lol, telefonodat félted, de a saját bőrödet nem?
Egyébként néha-néha használod szoláriumban a telefont nem lesz semmi baja, a bőrödet tönkrevágod, de legalább nem kell újabb telefont venned.
Jajj de okosak vagyunk....-.-"
Élj te is hófehér bőrrel, amit szégyellsz és emiatt ne merj úgy öltözködni ahogy szeretnél. Gratulálok az értelmes felfogásodhoz, sikerült leszűrnöd a lényeget a kérdésemből. Tapsvihar.
Első, köszi!
A kérdező utolsó válaszára!
Tudom, hogy egy éves a kiírás, de nem bent kellene gubbasztani állandóan, hanem naponta egy-két órát kint lenni a szabadban és akkor nem lenne fehér a bőröd.
A szolizást meg hanyagold ha nem akarsz majd 30-40 évesen egy 50-60 éves ember bőrében élni (olyan káros a szövetekre, hogy hamarabb kezd el öregedni a bőr)!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!