Melyik mobilt ajánlanátok a 3 közül?
Nokia Lumia 735
Samsung galaxy core prime
Samsung galaxy grand prime
Még nem volt ilyen telóm, véleményeket várnék róluk.
Köszi
Először is döntsd el melyik oprendszer jön be jobban.
Mindkettő jó, de Androidra több az alkalmazás. Már WP-re is azért jóval több van, mint régen, de még mindig egyértelműen lemaradásban vannak.
Ha WP, akkor Lumia 735, ha Android, akkor a másik kettő közül kell eldönteni.
Hardveresen nagyjából megegyezik a két telefon, de a Grand Prime-nak egy fokkal jobb a kijelzője, nagyobb az aksija is, és jobb a kamerája.
Másik viszont már frissíthető Lollipop-ra, Grand Prime meg még nem, bár gondolom később arra is jön a frissítés.
De egyiket sem venném meg, Moto E 2015 elmondhatatlanul jobb a kettőnél.
Hali!
Ha hosszútávra tervezel és nem félsz az újításoktól, akkor lumia. WP-ben van a jövő, legalábbis szerintem..
Igaz, hogy 1 kicsit lemaradásban vannak, de be fogják hozni a lemaradást szerintem. Arról nem beszélve, hogy a Nokia( mostmár Microsoft) a fő telefon gyártó, nem úgy, mint az androidnál, hogy van 1000 féle/márkájú telefon és megkapnak egy egyesített szoftvert, aztán azt a gyártók maguk barkácsolják..
A WP sokkal optimalizáltabb, gyorsabb, szerethetőbb (szerintem).
Androidom van jelenleg, de pocsék a memóriakezelése, akad, döcög, lassú, újraindul, pedig nem egy belépőszintű telefonról beszélünk...
Nyáron mindenképp veszek egy Lumiát, te is tegyél hasonlóképp szerintem..:)
Ui: A samsungokat direkt nem vettem bele, mert rájuk is igaz az alap android skatulya, talán kicsit jobban optimalizálják a rendszereket..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!