Szerintetek ciki ha valaki, regi nyomogombos teloval maszkal? Gondolok en nokia 6230 6300 stb.
Nekem a 4 telefonom közül 3 hagyományos (mondjuk nem régiek).
ROhadtul nem érdekel, hogy ciki-e vagy sem. Kibírják töltés nélkül 7-10 napig, ami az okostelóról nehezen mondható el.
#4, tudod, a szaros tehén csóválja a legjobban a farkát. Ez itt a környéken nagyon jellemző.
Kérdező, ciki ha valaki a telefonod alapján skatulyáz be téged, és ciki, ha te magad a telefonnal határozod meg. A telefon egy tárgy. Attól nem leszel jobb vagy rosszabb ember, ha nyomógombos v. simogatós telefonod van.
A másodiknak rettenetesen igaza van!
Nem ciki az ilyen telefon, de ezt várják el tőled.Ezt kell a környezetednek adni.Igaz semmivel sem leszel tőle menő, de magyarországon ezt kell látniuk az embereknek és ha te nem állsz be a nyájba, onnantól véged van.
OFF:
Egy mai példa rá, velem történik. Vettem magamnak egy motort, igaz bűn ronda, de egyéniség.Nekem tettszik.Minden barátom, aki közel áll hozzám, az elmondja, hogy ez tényleg annyira ronda, hogy már az a vonzó benn. DE mondjuk a munkatársak, kicsit távolabbi ismerősök a hátam mögött köpködnek, mert jó nagy marha vagyok.Mert hát nem a nyájjal megyek és nem KTM-et veszek.Igaz kétszer annyiba kerül az enyém és jóval megbízhatóbb,mert hát mégsem egy 10-15 éves enduró, meg nem megy 100-al sem, de akkor sem divatmotor.
Lehet, de nem vagyok olyan, mint a többi:
Attól függ milyen körben mozogsz. Szívesen írnám, hogy semmit nem számít, de ez csak az én véleményem.
Ha felszínes, könnyen ítélkező, divat, pénz és tekintély központú a társaságod, akkor természetesen számít, mint minden más külsőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!