Hogyan lehet t-mobilos feltöltőkártyát aktiválni úgy, hogy ne legyen a nevemen?
Sosem kérték csak vettem egy sim kártyát, kifizettem és adták, beraktam és jó volt ennyi.
Ezt a telefonhoz adták és a fent leírt probléma van vele.
persze, aztán ezt a telefont használnád rablásnál kapcsolattartásra? :D
nem, ilyet eddig sem lehetett, mindenképp meg kell adnod az adataid(vagy persze valaki másét is megadhatod, de az nem túl legális, meg amúgy is a címre küldenek egy levelet megerősítőkóddal...)
zoligyerek nemtudom "sok millió" miért nem görcsöl ezen de ez a kérdés szempontjából irreleváns, mellesleg ez nem a gyakori visszakérdezések szóval o IQ-val inkább menj tetrixezni!
Egyébként rendes telefonos boltban vettem azelőtt sim kártyát és nem kellett a nevemre íratni mint már mondtam.
"szinte biztos, hogy nincs ilyen bolt."
van. 2800 volt egy sim kártya
"vagy ha van, akkor nehezen hiszem, hogy van az a hülye, aki a saját nevére szóló simkártyát leadja"
Ki mondta hogy azt valaki már leadta? Új kártya, a pin kód sem volt lekaparva....
Na de még mindig nem az a kérdés, hogy van-e ilyen bolt, hanem ami fönt van írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!