Milyen megbízható android telefont ajánlotok?
sziasztok!
Szeretnék egykis segítséget kérni hogy milyen okostelefont vegyek mert eddigi telefonjaim szörnyűek voltak. Összes telefonom mindig lefagyott, nem válaszolt és kikapcsolt magától. (pont ebben a pillanatban raktam volna fel a facebookot de kilőtte magát telepítés közben)
Szeretnék már valami megbízható telefont ami 1 év után nem adja meg magát :/ nem játékra használnám, elsősorban facebook + messenger meg viberezésre használnám, de sajnos az eddigi telefonjaimon(pl blade 3) a vibertől vagy a facebook alkalmazástól teljesen belassúltak és használhatatlanok lettek (nemis mertem volna a kettőt együtt felrakni). Olyat keresnék amin mind a 3 elfut és azutánse lassul be :D
Másodsorban amit még használok (ritkán) az a GPS.
valami ilyen telefont ami ezeket bírja, tudnátok ajánlani nem túl drágán? 60-70 ezer ft max
Nem lényeges ha gyorsan merül, csak legyen stabil ha ezekről az alkalmazásokról van szó mert már az eddigi telefonjaimtól a hócipőm televan :D
Kinéztem egy telefont amiről sok jót mondanak, az LG optimus L9 et. Szerintetek? vagy esetleg másik készülék jobban megéri?
ZTE telefonok eleg jol birjak az ilyen programokat , persze nem kell 80 alkalmazast nyitva hagyni, de nem is merul gyorsan.. es gyonyoru kepet csinal.. samsungot nem ajanlanek , mert 1-2 ev utan kuka kb..
esetleg sony .. mondjuk Sp :)
nagyon szerettem es sajnalom is hogy mar nagyon elhasznalodott , mert nagyon jo telefon, lassan merul eleg sok alkalmazast elbir .. fut rajta minden, de szerintem ,ha bemesz mondjuk egy Telekomba/T.home-ba akkor segitenek neked ,elmondjak a tulajdonsagokat tisztan..
de en ezt a kettot ajanlom , ha ilyen arban keresel:)
Remelem segitettem:)
(egyebkent ZTE kis plus )
Megbízható? Androidos? Ez a két kifejezés együtt nem állja meg a helyét.
Ha megbízható telefont keresel, akkor az iPhone a te választásod. Jobbat úgyse találsz, hiába próbálja majd a sok droid-fan bebeszélni neked.
Én ezek közül válogatnék ebben az árkategóriában, amiben GPS is van:
Meizu m1 note
Lenovo S90
Az LG L9 már eléggé régi darab, de vedd azt, ami legjobban tetszik :)
PRESTIGIO MultiPhones 5300 DUO
Valószinűleg nem sokan ismerik képernyő felbontása nemnagyon jó de azér gyors.
Na ilyendket ne:
Prestigio
Huawei régebbi modelljei
Zte
Navon
És a többi noname márka
A legmegbízhatóbb márkák droid terén:
Motorola
Xiaomi
OnePlus
Nexus-széria
Htc
A legtöbbet nem is forgalmazzák kis országunkban, de ezek messze a legjobbak.
Sony,Samsung szerintem majdnem egykutya, általában telipakolják minden xarral, de a hardver legalább stimmel.
60-70ezer ft-ból legjobban a moto e-t vagy moto g-t ajánlom.
+1 az utolsónak.
Moto G 2014 4G 70k-rt.
1 hónapja vettem egy SONY Xperia E4-et.
Nekem az van, és nem panaszkodok rá eddig, szóval jobban jársz a SONY-val! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!