Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sms fogadást ugye nem lehet...

Sms fogadást ugye nem lehet letiltani?

Figyelt kérdés
Arról már hallottam hogy le lehet tiltani bizonyos számok bejövő hívásait, így nem is érzékelem ha az a szám hívni próbált. Van ilyesmi sms-re is, vagy ha valaki sms-t küld nekem, azt mindenképp megkapom?

2015. máj. 11. 15:20
 1/4 anonim ***** válasza:
50%
Van, telefontól függ. Androidon pl. az Avast blokkolni tudja a hívást és az sms-t is, a Windows Phone-on nem is kell hozzá külön app. iOS-t nem tudom, de biztos van ott is ilyen.
2015. máj. 11. 15:26
 2/4 A kérdező kommentje:
És azt megtudhatom-e valahogy hogyha az illető nem kapja meg az sms emet? Vagy ez számomra nem fog kiderülni? Pl visszajelez h nincs kézbesítve. Amikor nincs elég pénz a telómon akkor ezt írja ki és ebből tudom hogy nem küldődött el az üzenet. Ha valaki letiltotta a hívásomat azt is azonnal megtudom, hisz ki se csörög, hanem foglaltat jelez. Sms-nél van e valami amiből kiderülhet.
2015. máj. 11. 15:29
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

ha le vagy tiltva a másiknál, akkor az nem fogadja az sms-t sem..

ha nálad van letiltva a hívása(a száma) akkor sms-sem fogad arról a számról..

természetesen a beállításoknál lehet úgy kipipálni,hogy visszajelezze, megkapta e az sms-t, amit küldtél....sőt azt is, elolvasta-e..

ha valaki sms-t küld neked, akkor megkapod, kivéve, ha nagyon sokáig ki van kapcsolva..egy idő után törli a szerver.persze ez is beállítható.

2015. máj. 11. 16:11
 4/4 A kérdező kommentje:

"természetesen a beállításoknál lehet úgy kipipálni,hogy visszajelezze, megkapta e az sms-t, amit küldtél....sőt azt is, elolvasta-e.."

ezt elmagyarázod hogyan? mert nagyon érdekelne. köszi

2015. máj. 11. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!