Sony Z3 érintő panel cseréje legolcsóbban?
Sajnos az előlapi üveglap szilánkosra tört és nem érzékeli a érintést a telefon.
Ha E-bay-ről rendelek bele előlapi üveget úgy mennyivel lenne olcsóbb?
T-mobil-ban mennyért csinálnák meg?
Olcsóbban valahol meglehet csináltatni?
Sajnos a keret is megsérült. Az cserélhető a telefonon?
kijelző csere szervizben 30e
keret 20e
ha megrendeled az alkatrészt akkor
a., szerelheted is be te magad
b., ugyanannyiba kerül a szerviz mert vagy nem rakják bele az idegen alkatrészt vagy nem vállalják el a javítást
Inkább gondolkozz el azon - szerinted a szervizek nem tudnák ugyanúgy megrendelni E-bay-ről, mint ahogy te? De. Megtehetnék! De nem!
Én sem vállaltam el soha ezeknek a kínai vacak alkatrészeknek a beépítését - egyrészről mert 50%-ban már a csomagból kibontva sem működik, vagy törött, vagy olyannyira utángyártott, hogy 1-2 milli eltérések vannak.
A másik, hogy az a szerelő aki szétszed egy ilyen telefont (tegyük fel szakszerűen), időt tölt el vele, annak nem mindegy, hogy a végén működik-e vagy sem, mert TE az ócska alkatrész alapján ítéled majd meg a szervizt. A gyártók az alkatrészeket modulokban árulják, gyakran összeszerelve mással - legyen az egy kijelző, vagy csak egy nagyon erős beragasztó fólia. Az utángyártottakon ilyen nincs, hiányzik.
Tehát a válasz, a nagy büdös NEM. :) Szakember soha nem vállal el e-bay-es gagyi kínai alkatrész beépítését. Amúgy a korábbi hozzászóló linkjét megnyitva, ott is olvashatsz a modulos részről!
Ma délután sikerült összehoznom és nem volt időm elmenni.
3#
Ez csak a feltevés volt, nem konkrétan arra gondoltam, hogy beviszem az üveget meg a telefont és mondom, hogy csinálják meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!