Külső telefonakku töltőt tudom tölteni nem konnektorba dugva usb kábellel? Többi lent
Vettem a telohoz külső akksitöltőt plusz akkumulátorral, de az a bajom vele, hogy a telokabellel 2 óra alatt tölti fel 0ròl 100%ra az akkut, a külső töltővel meg 10 óra alatt.
A lényeg most az, hogy van a külső töltőn usb csatlakozó is, és usb kábellel lehetséges feltölteni a benne lévő akkut a konnektorba dugott 2 amperes gyári töltővel? Vagy az az usb csatlakozó rajta csak output? Nehogy felrobbanjon. ....
Esetleg pontos típust tudnál írni a dolgokról? Egyébként ha jól ertelmezem akkor egy PowerBank ról volna szó. Nagy valószínűséggel van rajta Micro-USB és rendes USB csatlakozó is. A micro usb-n kell tölteni.
Egyenként nagyon nagyon nehéz kihámozni a kérdésből hogy mi-mi,mégis mit akarsz.
Remélem jó a link. ...
Nekem nincs időm kábelen lògatni a telefont. ...
A hozzászòlások teljesen jót írtak, de ez nem teljesen igaz sajna.....
Szóval ebbe a külső töltőbe(persze a lemerült akksi benne van) csatlakoztatnám usb kábellel az S5 gyári töltőjét, bízva a gyorsabb feltöltésért...
Mondjuk lehet azért ad vele plusz 2 akkut, hogy így biztosan fedezi a telóüzemidő a feltöltést. ...
A plusz 2 akksi kb megegyezik az S5 gyári akksi üzemidővel. ..
Na szóval, félév teszt után. ..
A vett plusz 2 3500 mah akksik miatt nem használom a gyári Samsung akksit, mert hamarabb lemerül. ...
Minden ok, teljesen elégedett vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!