Xperia Z1 Lollipop Update?
Figyelt kérdés
Azokhoz szólna a kérdésem, akiknek Xperia Z1 telefonjuk van és T-Mobile szolgáltatónál vannak. Nektek jött már OTA frissítés a telefonotokra? Már lassan egy hónapja kijött a lollipop update, de nekem még nem érkezett meg, sokak tippje a szolgáltató, ezért is szeretném tudni, hogy mások is jártak e így.2015. máj. 10. 16:25
1/1 anonim válasza:
Szia! Ugyancsak T-Mobile-os vagyok, annyi különbséggel, hogy Z1 Compactom van. Nekem sem jött még rá OTA update. Nem kell megijedni, nagyon lassan érkezik meg. Akár több hét csúszás is lehet. Viszont ha megérkezik, akkor meg fogsz lepődni, lehet megbolondul egy kicsit a telefonod :) Legalábbis egy-két Z2-s kollégám így járt. Átmeneti állapot, pár nap és helyreáll minden. Tehát nem vagy egyedül :) Remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!