Ha nem tudom a hívószámomat és senki más sem, akkor hogyan tölthetem fel a kártyát pénzzel?
Figyelt kérdés
Van egy SIM kártyám, amit apámtól kaptam. Volt rajta párszáz forint, amit lebeszéltem (én hülye!) anélkül, h megcsörgettem volna a másik telefonomat, vagy bárkit a családban, hogy tudjam a telszámot... Már nincs rajta pénz, nekem viszont kellene a kártya. Hogyan tudok így legalább tölteni rá?2010. febr. 23. 20:56
1/7 anonim 

válasza:

nyilván akit felhívtál, az tudja a számod! talán kérdezd meg tőle
4/7 anonim 

válasza:

Hívd fel a központot:1220; 1230; 1270. Nem írtad, h milyen!!! Mond el ugyan így mint itt és kérdezd meg, h megtudják-e mondani a számodat. (( HA AKARJA AZ OPERÁTOR AKKOR MEGTUDJA MONDANI )) Csak van köztük olyan tetű aki nem akar segíteni és nem mondja meg!!!!!!!
5/7 A kérdező kommentje:
Persze, megkérdezném attól, akit hívtam, de kb 1 hónapja használtam utoljára és akkor is üzleti ügyben, szóval nem barátokat kerestem rajta :-(
Amúgy pannonos. Megvan a "nagy" kártyája is, amiből kivettem a SIM- et, azon van a PIN- kód, a PUK- kód is, szóval ennyit tudok :-)
Remélem valahogyan sikerül.
Köszi mindenkinek :-)
2010. febr. 23. 22:16
6/7 A kérdező kommentje:
Megvan a megoldás, leírom hátha érdekel majd valakit.
Szóval fel kell hívni pannonnál a 171- et (ez a kártyás feltöltés száma is, gondolom mindegyik szolgáltónál ezt a feltöltés számot kell hívni) és a duma végén bemondják, h milyen számról telefonáltál :-) ez ingyenes szám, így én is fel tudtam hívni. :-)
2010. febr. 24. 15:37
7/7 anonim 

válasza:

Ha csatlakoztatod a telót blutothal, vagy kábellel a PC hez, a gép kiírja a hívószámot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!