Mi a véleményetek a nexus 6-rol?
Sziasztok! érdekelne a véleményetek a fent említett telefonrol :) Tudom, hogy drága de kulsore nagyon tetszik és szerintem az egyik legbiztosabb android szoftveres telefon jelenleg a piacon (ismerem az iOS-t is szoval nem vagyok apple-ellenes :D)
Vannak valami hibái a telefonnak? érdemes szerintetek megvenni ?
+ Iszonyat minőségi, gyönyörű kialakítás, minőségi anyaghasználat, nem recseg ropog
+ Sztereo hangszóró nagyon szépen szól és jó hangos
+ Akksi 5-6 óra SOT
+ Ambient Display (felemeled a telefont és megmutatja az idő + értesítéseket)
+ a fém keretnek köszönhetően a jack, illetve USB csatlakoztatás plusz felhasználói élmény --> minőség érzet
+ kamera nagyon szép képeket csinál
-nagy méretű kijelző(ez lehet pozitív is)
Még többet olvashatsz itt:
A OnePlus is sokáig támogatott mint a nexus.
De még egy nexus 5-t is megéri venni manapság.
nemtudom :S hogy oszinte legyek félek a oneplus one-tol mert nem nagyon ismerem a márkát (tudom, hogy uj) a másik telefon ami bejon az a Sony Z2/Z3 szoval lehet hogy az marad a végére
A N6 foleg a formavilága és a csupasz rendszer miatt tetszik. még ilyen dolgokkal is mint a kamera és micro sd hiány is ki lennék békulve mert nekem a 32gb is elég (átlag felhasználo vagyok) és szeretnék egy nagyon megbízhato telefont ami kb 3 (ha jol huzza akár tobb) évet is kibír mellettem :D
Most már egyre ismertebb márka lesz a OnePlus,mivel már Magyarországon is lehet hivatalosan kapni.Nincs mitől félni,nagyon minőségi és kiváló ár/érték arányú.Attól,hogy kis hazánkba még nem terjedt nagyon el,mivel mindenki csak 2 márkát vesz(samsung és apple) attól még nem rossz.A nexus sem ismert itthon akkor attól miért nem félsz?:D
Főleg,hogy motorola és itthon nem is forgalmazzák.Akkor ajánlom még a Moto X 2014-t vagy a nexus 5-t.Xperia-t nem szabad venni,az nem a legjobb androidos telefon,de ezt te is tudod,ha tudod miért akarsz nexust venni.
Szóval attól,hogy itthon a többség nem ismeri attól még külföldön már ismert és nagyon népszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!