Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lg KP500 jó telefon?

Lg KP500 jó telefon?

Figyelt kérdés
Milyen telefon? Milyen hangos a hangszóró??
2010. febr. 23. 18:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
nem jó telefon. Az Lg érintőképernyős telefonok nem hosszú életűek. Érintőpadja nagyon gyenge, nem egy hosszú távú befektetés. Egyik ismerősömnek ilyene van sokszor leis fagy. Kinézetre se szép szerintem
2010. febr. 23. 18:32
 2/13 anonim válasza:
Nincs valami erős hanereje, max fülhallgatón. Sztem érintőképernyős telók közül ez a leggagyibb.
2010. febr. 23. 18:53
 3/13 anonim ***** válasza:
Gyakori kérdés!!! Kinek a Pap kinek a Papné!!! ( nekem a Lánya )!!!!!!!!!!!!! De ha már írok akkor a véleményem ITT: Jó telefon az árához képest. Dec. elejétől van nekem is 500-as, nem fagyott még le, képernyője jól kezelhető, fut rajta kép; hang; videó. 3-4-5 napot bír az akku. Nekem megfelel.
2010. febr. 23. 19:00
 4/13 anonim válasza:

meg mindenkinek ilyene van :S olyan gagyi már

a nővérem is ilyet kapott 6 hónapig bírta az érintő padja és hamar lemerül most samsungja van és azt szereti és már megvan 8 hónapja haladás:D

2010. febr. 23. 19:01
 5/13 anonim ***** válasza:

Hasonló árért már Samsung s5230-at, Samsung Corby-t [és Samsung Diva-t ha lány vagy és stílusos vagy].

És az LG-k általánosítva nem jók :)

Nokia a legjobb az eladók szerint, de ez az árakon is meglátszik :D

2010. febr. 23. 20:09
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Hát...nekem ilyen lesz. Remélem jól járok majd vele! :)
2010. febr. 23. 20:36
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ilyen van, semmi gondom nincs vele :) Az előző telóm egy LG Shine volt, azzal se volt semmi bajom, pedig 2 évig megvolt. csak jó áron eltudtam adni és lecseréltem. Minden telefon beszarik egy idő után ha nem vigyáznak rá.
2010. febr. 23. 22:46
 8/13 anonim válasza:
20:09 a Samsung corby egy nagy kupac szar. Olyan erősen kell nyomni a kijelzőjét h valamit csináljon h beletörok az ujjad.
2011. márc. 17. 18:03
 9/13 LadyMissStella válasza:
100%

nekem is ilyen telefonom van,ma kaptam és a Vodafone-nál vettük.

A pasas ért hozzá,régi telefonom Samsung Corby és azt mondta,össze se lehet hasonlítani a kettőt,mert a Samsung Corby jóval gagyibb. Am annak a pasasnak is ilyen telefonja van,mondta,hogy már régóta.s nagyon meg van vele elégedve. Nem azért mondta,hogy ránk sózza,mert ajánlhatott volna jóval drágábbat is. Sztem pedig nagyon klassz,az én osztályomba csomó gyereknek Samsung corby-ja van,ilyenje meg nincs senkinek,szerintem nagyon jó telló,s egyáltalán nem gagyi.

2011. ápr. 28. 17:26
 10/13 LadyMissStella válasza:

gyájj ne haragudj!!

elnéztem,nekem LG P500-am van xD

2011. ápr. 28. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!