Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy tudom törölni az Apple...

Hogy tudom törölni az Apple ID-mat?

Figyelt kérdés

Google-n sokat kerestem, de több helyen bukott a dolog.

Van egy ID-m amit sose használtam, csak egyszer egy készülékemen ami már nincs meg. Annak az ID-nek az email címére szeretném lecserélni a most használt ID elsődleges emailje helyett. De nem tudom, mert kiírja hogy már van egy ID ezzel a címmel. Hogy tudom egyszerűen törölni?

Windows-om van, de itunesba sose léptem be azzal az ID-vel, így mikor belépek számlázási címet, meg bankkártya adatokat kér, amit én nem akarok, amugyis törölni akarom.

2015. máj. 8. 17:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Apple ID-t nem tudsz törölni.

Ha gmailes címed van, akkor legfeljebb ha PONT van benne, akkor írd pont nélkül az email címet. Ugyanaz a gmail nem értelmezi a pont karaktert. Viszont az apple igen.

Én is így csináltam újat.

2015. máj. 8. 17:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Még az a lehetőséged van, hogy a régihez megadsz másik email címet, és akkor talán szabaddá válik az email és újra tudsz regisztrálni másik ID-t.
2015. máj. 8. 17:52
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2015. máj. 9. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!