Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha kötöttem 2 éves hűségszerző...

Ha kötöttem 2 éves hűségszerződést és így elhoztam egy telot, amit 2 évig havonta kell fizetni,8 napon belül felbontható szerződés, hogy meggondoltam magam?

Figyelt kérdés

nem jó a telo ha vízszintesen tartom nem rendezi át a képernyőt(pl képet nem tudok vízszintesen nézni)ha internetre felmegy, nincs kilépés opció, meg ilyen apróságok

samsung galaxy j1

2015. máj. 8. 15:21
 1/10 szántóvető ***** válasza:
esküszöm én átnézném a szerződést amit kötöttél de nincs rá lehetőségem,nem is értem hogy mire számítasz itt a gyakorin.galaxy j100h j1:xar telót vettél 35 ezerért.a telóra garancia van.a képernyőforgatás be van kapcsolva?a jobb alsó gombbal kellene visszalépnie netezés alatt is.
2015. máj. 8. 15:49
 2/10 A kérdező kommentje:

a beálltás mnüjében szinte semmi nincs a képernyőn levő widgeteket sem tudom rendezgetni,személyre szabni, telefonönyvben neveket nem lehet törölni, használai útmutatója kimerült abban hogyan töltsem fel az aksiját..

hogy kell bekapcsolni a képforgatót?

2015. máj. 8. 15:56
 3/10 A kérdező kommentje:

az elforgatást most megtaláltam..

de szóval van lehetőség visszaadni?

2015. máj. 8. 15:59
 4/10 szántóvető ***** válasza:

bökj rá a widgetre,tartsd lenyomva.ekkor tudod pakolászni vagy eltüntetni ha az X-re húzod.ha a beállításokban tartod lenyomva akkor a képernyőre tudod pakolni.

elvileg van lehetőség elállni a szerződéstől,találtam egy linket: [link]

2015. máj. 8. 16:08
 5/10 A kérdező kommentje:

köszi :)

a szerződésemet most addig itt átnéztem, csak a cég védelmére vonatkozólag vannak szabályok feltüntetve, hogy havi teljes összeggel kell törlesztenem, ezentúl kamatokat sóznak rám, stb

szóval fogyasztóvédelmi szabályokról egy szó sincs benne

2015. máj. 8. 16:13
 6/10 szántóvető ***** válasza:
ez nem lep meg,a szerződések csak a szolgáltató jogaira térnek ki.hogy a vevőnek(fogyasztónak) mik a jogai arról hallgatnak.menj vissza személyesen,érdeklődj.
2015. máj. 8. 16:21
 7/10 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik egyszerűen nem tudod kezelni a telefont. Nem tudod majd a következőt sem, jobb lenne ha megtanulnád ezt hogyan kell.
2015. máj. 8. 17:54
 8/10 szántóvető ***** válasza:
több oldalas a link,ne felejts el lapozni: [link]
2015. máj. 8. 17:56
 9/10 szántóvető ***** válasza:
*a cikk
2015. máj. 8. 17:57
 10/10 anonim ***** válasza:
A telefon xar, de nem olyan értelemben ahogy te hiszed! Szal tanuld meg kezelni!
2015. máj. 9. 05:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!