Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Gáz egy férfinál fehér telefon...

Gáz egy férfinál fehér telefon? (Xperia Z3)

Figyelt kérdés

2015. máj. 7. 21:59
 1/9 anonim válasza:
Nekem is fehér csak nekem m2-m van :D eddig senki nem szólt meg érte akinek meg nem tetszik össze uthetunk:d
2015. máj. 7. 22:05
 2/9 anonim ***** válasza:
Mi a francért lenne gáz?
2015. máj. 7. 22:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Atya uram istenem... Miért lenne gáz? Férfiként nekem még jobban is tetszenek a fehér telefonok,főleg a Sony Z széria. Egyébként is unisex szín.
2015. máj. 7. 22:14
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Rózsaszín gázabb.
2015. máj. 7. 22:19
 5/9 A kérdező kommentje:

Jó, oké, akkor örülök.

Csak ma már semmiről se lehet tudni, hogy mi b*zis, gáz, páwás, homáros .....

2015. máj. 7. 23:28
 6/9 anonim ***** válasza:
47%
Hát nem szép látvány, de senki nem fog rosszat gondolni.
2015. máj. 8. 00:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem Z1 van fehérben, de eddig még csak azt hallottam, hogy aztaaaa..de jóóóó...
2015. máj. 8. 07:19
 8/9 kérdező.. ***** válasza:
Ott még szerencsére nem tartunk,hogy a fehér is gáz lenne.Ha egy fehér autód van az is gáz?Szerintem lényegtelen a szín,kivéve a rózsaszín:)
2015. máj. 8. 08:26
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom van-e rá lehetőséged, én a Réz és a fehér közt vacilláltam!

Gyönyörű a kidolgozása mindkettőnek, de a fehér mellett döntöttem, hisz a reklámokban is gyakran azt húzzák elő:D

Semmi gond nincs vele, és mint előttem már írták a reakciók: ,,tyúúúúúú" és ,,dejjjóóóó"

2015. máj. 8. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!