Szerintetek jo a Samsung Galaxy S6?
1) Igen, nagyon jó, jelenleg az egyik legjobb telefon, mondom ezt úgy, hogy S5-ig az összes Samsung telefont utáltam.
2) 280 ezret egy telefon sem ér meg. 200-220-at még oké, bár én annyit sem adnék ki érte, de ha neked van annyid, és nem sajnálod, akkor 200k körül korrekt áron van.
És hogy röviden összefoglaljam a telefont:
- jelenleg kapható legjobb kijelző az összes telefon+tablet közül
- egyik legjobb kamera (iPhone 6 még mindig az első, de második helyen ott az S6 és az LG G4 holtversenyben), panasz sem lehet rá
- természetesen nagyon gyors, de ez szerintem alap dolog már pár éve ebben az árkategóriában
- nagyon prémium az egész telefon, 6 év után csak össze tudott egy tényleg felsőkategóriás telefont dobni a Samsung
- jó üzemidő
És minden más jó.
Ami rossz: nem cserélhető az aksi (engem meg sokakat ez kicsit sem érdekel, valakinek nagy hátrány), nincs benne microSD slot (szintén, valakinek hátrány valakinek nem). Az üveg hátlap sérülékenyebb, mint a műanyag (szóval a szépségnek azért hátránya is van). Kb ennyi.
Ez egy apróság, de az amoled kijelzőknek jobb a feketéje, mint az IPS kijelzőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!