Ma a buszmegállóban lejtettem a telefonomat?
Először is nem "ujjat" hanem "újat". Az ujj az, amivel bepötyögted ezeket a sorokat, az új pedig az a szó, amit te akartál használni.
Amúgy én azt tanácsolom, hogy ne telefont kérj, hanem pénzt. Mondd el, hogy szeretnél venni egy telefont és arra gyűjtenél, így pénzt kérsz. Kérj a többi családtagodtól is pénzt ajándékba, illetve vállalj el házimunkákat pénzért (pl fűnyírás, autómosás stb.) ami általában más feladata lenne. Ha csak 300-500 ft-ot kapsz is 1-1 munkára, azzal is már jól jársz. Így tudnál venni egy sokkal jobb telefont, hiszen ha pénzt gyűjtesz, akkor nagyobb értékben tudsz választani, mintha új telefont kérnél és a szüleidnek kéne finanszírozni a teljes összeget.
Daniella 2000.05.23. ujjat!?azokat csináltak neked szerintem.ha 2 év gari van rajta akkor az akksi még garanciás bár már nem számít.
ha jól keresnek akkor hitelre csak vesznek valamit,itt az idő gondolkozni rajta hogy milyen legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!