Meddig bírnátok ki mobil nélkül?
hétköznapi életben nem nagyon bírom, ha nincs nálam, és nem használhatom bármikor.
de fesztiválon például meg vagyok nélküle 1 hétig, olyankor még ha nálam is van, max fotózásra használom.
Ha nagyon muszáj lenne, akkor kibrnám, de nem örülnék neki.
Diák vagyok, szóval vagy suliba vagyok, vagy leginkább otthon, szóval elérni email/Facebook útján eltudnának, bár nagyon gáz lenne, hogyha nem otthon vagyok és valami probléma miatt hívnék valakit akkor nem lenne rá módom.
De ha az lenne a kérdés, hogy okostelefon nélkül mennyi ideig bírnám, tehát lenne egy butafónom amin hívni tudnának meg én is tudnék, annak se örülnék sokkal jobban. Függő nem vagyok, szóval nem mondom, hogy nem bírnám ki, de nagyon szar lenne. Zenét hallgatni kb nem tudnék, mert Spotify nincs régi telefonra, netezni nem tudnék, szóval ha vonatozok/utazok, akkor abszolút semmit sem tudnék csinálni, úgy meg még a 20 perces vonat is soknak tűnik, ha csak az ablakon tudsz kifelé bámulni.
Szóval bírnám, de aztán lehet beleőrülnék az unalomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!