Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Androidról iPhone-ra. Hogyan?

Androidról iPhone-ra. Hogyan?

Figyelt kérdés

Androidos telefonjaim voltak, de most szeretnék iPhone-ra váltani, viszont óckodok tőle, mert nem tudom a hosszú évek óta használt alkalmazásaimat vagyis az ezekben tárolt adatokat tudom-e majd iPhone-on használni.

Egy példa a sok közül; a kiadáskezelő programomat 3 éve vezetem, nem szeretnék újat kezdeni, de átpötyögni meg végképp nem akarom.

Másik kérdés:

Az iCloud hasonlóan működik a Dropbox-hoz vagy pl. a Google Drivehoz? Ezt viszont semennyire nem ismerem.

Tudom van Dropbox iOS-re is, de érdekelne.

2015. máj. 6. 16:14
 1/1 anonim ***** válasza:

Androidról iPhone-ra ha áttérsz, egyetlen alkalmazásodnak sem maradnak meg az adatai.

Pontosítok, ha nem létezik az alkalmazás mindkét platformon, akkor esélytelen, ha létezik, akkor van rá esély.

Bár kiadáskezelő alkalmazásokba sokszor van backup funkció és mondhatni "szabvány" CVS-be történik, amit akár iOS-es alkalmazás tud is importálni, de ezek nem 100%-osak.

iCloud pedig bizonyos téren teljesen megegyezik a Google Drive/Dropbox-al működés terén, bár bizonyos téren többet tud (pl. minden alkalmazás adatát backupolja), bizonyos téren kevesebbet.

2015. máj. 6. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!