Madacakuk kérdése:
Miért mutat 50% töltöttséget a telefon változatlanul?
Figyelt kérdés
Z3 compact telómba egy kis víz került, sok vacakolás, szerelés és szárítás után most működik. De az akkutöltöttség 50 % mutat akármit csinálok. Akksit eltávolítottam majd visszadugtam később, szerintem nem lett rövid zárlatos mert nincsenek meg a tipikus tünetei ( váratlan újraindulás, puffadás) habár a csatinál nagyon minimális fehér folt volt.
Szerintetek miért lehet ez? Helyre áll majd? Az akku amúgy nem kivehető. Minden más működik.
2015. máj. 5. 22:42
1/3 anonim válasza:
Z-széria nem vízállóként van bereklámozva?
Nekem a szerviz tűnik az egyetlen megoldásnak és valószínű, hogy további problémái is lesznek a telefonnak.
2/3 A kérdező kommentje:
De igen! És ez idegesít a legjobban. Az illeszteseknél beszivárgott a víz, a garancia meg nem fedi le az effele problémákat. Azöta is minden rendben de az alku még mindíg 50% mutat
2015. máj. 6. 16:16
3/3 A kérdező kommentje:
Ha esetleg vqlakinek hasonló baja lrnne és nincs garija.le kellet szedni a hátlapot és az akku csatiját megtisztogatni picit
2015. jún. 6. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!