Mennyiér lehet eladni egy nokia 3310 mobilt? Működik jól
Figyelt kérdés
2015. máj. 5. 20:18
11/13 anonim válasza:
Én évekkel ezelőtt egy 3510i-t adtam el kissé drágán (5-6 ezer Forint talán) a szomszéd néninek. Ő örült neki, mert panaszkodott nekünk, hogy szüksége lenne egy mobiltelefonra, mert az övé elromlott, újat pedig nézett, de nem volt rá elég pénze.
Nem érzem, hogy átvertem volna, mert megígértem, hogy ha bármi baja lesz a telefonnal, hozza át, és megcsinálom ingyen neki. Azóta egyszer se volt erre szüksége.
12/13 anonim válasza:
Nem ér semmit, maximum ha vadi új akksi van benne és meg van mindene sérülésmentesen. 8 ezerért a hajadra kenheted, nem veszi meg senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!