Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vélemény a GsmHome üzletről?

Vélemény a GsmHome üzletről?

Figyelt kérdés
Rendeltem innen egy iPad-et. Milyen futárcéggel dolgoznak?

2015. máj. 5. 08:01
1 2
 11/13 kérdező.. ***** válasza:
Hát az oldalukon az van írva,hogy csak 1 év forgalmazói vagy 1+2 év forgalmazói vagy áfával 1+2 év forgalmazói garancia.Ez a csomagoknál van írva ahol választani kell,hogy eredeti dobozba vagy zacskóba küldjék.
2015. máj. 7. 08:46
 12/13 anonim válasza:
Lényegében, ténylegesen az általuk eladott termékekre NINCS JÓTÁLLÁS/GARANCIA. Az kamu, hogy van. Én vettem tőlük egy mobilt, jótállási időn belül elromlott, és csak azt vállalták, hogy ők elkezdik javítgatni. 5 hét alatt sem javították, meg, visszaadták úgy, hogy nem működik. Amikor mondtam nekik, hogy akkor cseréljék ki, vagy adják vissza a pénzem, azt mondták, menjek bíróságra... magyarul ők úgy vélik, rájuk nem vonatkoznak a polgári törvénykönyv jótállásra, szavatosságra vonatkozó paragrafusai. Gázos banda. Az ügyvezetőjük, Szőke Krisztián pont leszarja, hogy mi bajod van, azt hajtogatja, vigyem vissza a gépet, majd még hónapokig szerelgetik...
2018. ápr. 6. 19:16
 13/13 anonim válasza:

bár már nem mai kérdés, én 3 telefont rendeltem onnan, szerencsére semmi baj nem volt egyikkel se.

így nem volt szükség velük felvenni a kapcsolatot, így nem tudom a segítő készségüket minősíteni.

mondom megnézem milyen telefont árulnak, semmiről semmi fotó hogy hogy néz ki és ez a cím hogy gsmhomee.hu, ezzel a két e betűvel hát... :D

nem biztos hogy legközelebb itt vásárolok

2020. nov. 24. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!