Milyen telefont lenne érdemes venni?
Figyelt kérdés
Olyan telefont szeretnék, ami függetlenül max. 70 ezer lenne, és ne legyen 4.5 hüvelyknél nagyobb kijelzője..az a baj, van választék bőven de azok 5 hüvelyk körül vannak azok meg már rohadt nagyok.. Milyet ajánlanátok?Androidos és WP-s is szóba jöhet, Samsung viszont kilőve.2015. máj. 4. 18:00
2/8 szántóvető válasza:
xperia z1 compact gyári garival 75,boltival kijön 70 alatt.kíváncsiságból kérdem:minek ilyen drága teló?mert kis képernyőn rossz játszani meg filmet nézni,egyéb dolgokra meg egy fele ennyibe kerülő is megfelelne.
3/8 anonim válasza:
A 2015-ös Moto E bőven belefér ebbe az árba, elég erős is és még nem is olyan tepsi.
4/8 anonim válasza:
[link] remélem megfelel. Samsungon kívűl semmi nincs. Mindegyik 4.7-es kijelzőjű.. használtan vegyél iPhone 4S-t. Kész.
6/8 anonim válasza:
Sony xperia Z1c a legjobb ennyiért.
7/8 kérdező.. válasza:
z1c a legjobb lenne ha használtan veszed,mert 70k-ból újonnan nem jön ki.
8/8 A kérdező kommentje:
Nekem Sony Xperia Sola tipusú telefonom van most, és hát elég nehezen bírja a mai alkalmazásokat, igaz nem mai darab, 3 éves már, akkor kb. ilyen árban volt és valami hasonlóban gondolkodok csak ugye legyen modernebb. Néztem 1-2 videót és hát eléggé elcsodálkoztam hogy mennyire gördülékenyen mennek sokkal olcsóbb telefonok is..
Z1 compactra gondoltam énis. Mit gondoltok az még mennyi ideig lesz jól használható telefon, amíg nem lassítják be az egyre fejlődő alkalmazások?
2015. máj. 5. 09:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!