Hogy tudnék a Samsung Galaxy S Advance-mbe életet lehelni? (Több lent! )
Android 2.3.6 van rajta, igen. néztem fórumokat de kezdő vagyok és nem sokat értek ráadásul angol néhány, sajnos németes vagyok...
Ha lenne valaki, kérlek elmondaná hogy hogy tudnék 2.3.6-ból mondjuk legalább 4.1.2-t vagy 4.4.4-t csinálni?
Mindenki azt hiszi, hogy azért lassul a telefonjuk, mert régi rajta a szoftver, és egy frissebb droidtól már Crysist tudnak rajta futtatni vagy mi... -.-
Nem arról van szó, elbírná a KitKat-ot, de pont ugyanolyan lassú lenne egy idő után mint az előző volt.
pont, hogy nem, mert a kitkat sokkal jobban fut rajta mint egy jelly beam mert az rosszul lett optimalizálva :) szval én a 4.4.3 vagy 4.4.4 et ajánlom rá (CM 11) jobb mint a jelly beam
egyébként itt egy forum ahol sok hasznos dolgot olvashatsz a rom telepítésről magyarul
Ja és csak odinnal frissítsd a telót, mert nem lesz jó.
És a leírtak alapján (pdafanclub), sok-sok wipe mellett:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!