Iphone 4sel kapcsolatos kérdéseim lennének. Lehetőleg olyan segítsen aki ért hozzá? (muszájkérdőjeletírnom)
Figyelt kérdés
Na szóval szeretnék egy Iphonet, meg szeretném ismerni ezt a bizonyos almát:) Idén nyáron szeretnék ÚJ Iphone 4st venni, az 5öt azért nem, mert már az 'túl drága' a zsebemnek. A támogatással kapcsolatban merült fel ugye gond. Meddig lesz még támogatva? Ios8 még jó rá? És ha már nem lesz támogatva az pontosan milyen problémákat okozhat? Megéri? Nyugodtan írhatnak az okosok privitben, mert több kérdésem is van, nagyon meg szeretném gondolni a telefon vásárlást:) Nagyon szépen köszönöm a segítséget!:)2015. máj. 3. 17:45
1/10 anonim válasza:
akkor már nem éri meg 4s-t venni. most se nagyon. 5-öt is tudsz már olcsón szerezni. a 4s már az ios 9-et nem fogja megkapni. ebből annyi hátrányod fog származni hogy új funkciókat nem fog kapni (már ha egy ilyen régi telefonban engedélyeznék egyáltalán) és egyre kevesebb alkalmazás lesz rá elérhető.
2/10 A kérdező kommentje:
És ha nyáron venném meg akkor meddig tudnám úgy használni, hogy ne legyenek ilyen problémáim?
2015. máj. 3. 18:22
3/10 anonim válasza:
ősszel jön ki mindig az új operációs rendszer. akkor még lehet hogy ritkán találkoznál ilyennel de onnantól kezdve egyre gyakrabban.
4/10 anonim válasza:
Ha most vennél hosszabb távra, szerintem ne add i5 alá.
A 4S már elég régi. iOS 8 még megy rajta, igaz kicsit lassúcska, de használható, viszont iOS 9-et szinte biztos hogy nem fogja már megkapni.
5/10 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat!:)
De én tényleg csak a legalapabb dolgokra használnám(zene,illetve beszélgetés) játékra vagy gps meg ilyesmikre egyaltalan nem. Ezek a funkciok is romolhatnak?
2015. máj. 3. 20:31
6/10 anonim válasza:
figy, amiket leírtál azt tudja és tudni is fogja örökre, egyes új funkciókat nem fog tudni, pl. amik összekötik az osx-szel, de szerintem ez téged nem fog zavarni, nyugodtan vedd meg, sokan még az iphone 3gs-t használják és semmi bajuk vele
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ:)
Nem, én nem használom ilyenekre, valojaban, az emlitett funkcio, nem is tudom micsoda:D
2015. máj. 4. 12:49
8/10 anonim válasza:
Minek ios 8 ha simán megy a 7is..
9/10 A kérdező kommentje:
Tényleg, már több embertől is hallottam, hogy a 8 nagyon lelassitja, de ha ujonnan veszem meg akkor milyen lesz rajta? 7 vagy mar egybol 8?
2015. máj. 4. 14:58
10/10 anonim válasza:
újat már nem veszel sehol, amit veszel azon valószínű 7.1 lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!