le vagyok maradva pár évvel, légyszi homályositsatok fel.
igen tudom 26 meg alma 6 de ezen kivükl is van élet azért:)
köszi a válaszokat
2015. máj. 3. 17:18
1/9 anonim válasza:
ha menőzésre kell akkor minden iphone menő
legújabb samsung galaxy s6 edge is menő
aztán a többi az ilyen "nincs pénzem de telefont akartam venni" kategória
2015. máj. 3. 17:26
2/9 A kérdező kommentje:
na várj... tehát ha vagy s6 edge vagy 6 alma ezen kivül a többi telefon csak telefonszerüség? szerinted igy van??
azért ez durva, 2-300ezres cuccokról beszélünk.
tehát egy 100 ezres teleofn nem telefon :)
vagy pedig egy 4s alma is menőbb mint azok mert az iphone?
jol értem?
2015. máj. 3. 17:44
3/9 kérdező.. válasza:
Jól érted.Persze semmi értelme menőzésre venni egy telefont.
2015. máj. 3. 17:59
4/9 anonim válasza:
Ehhez hozzá tartozik, hogy a 4-5 éves iphone 4 míg mindig telefon és használható, szemben az androidos társaival (Galaxy Ace, Galaxy SII)
2015. máj. 3. 19:07
5/9 anonim válasza:
Sony Z3, mindig mindenkinek tátva marad a szája, amikor kólával vagy vízzel öntöm le na ez menő :D amúgy a viccet félretéve a 12-18 éves gyerekek között lehet,hogy menő ha iphone-onod van.
2015. máj. 3. 20:55
6/9 A kérdező kommentje:
kivonultam a forgalomból 4 évre, és már a nyanyák a boltban is csak pislogtak mikor elővettem a telefonomat.
a pisis kislányok a postán csak lesték...
na szóval az akkor 150ezres cuccom ma már ciki.
nem ugy értettem a menőt lehet hogy ti, de mert se nem 18 nem vagyok se nem divatmajom.
abban az értelemben véve érdekelt, hogy mi az a telo ami most megy. Nem tucatcucc, ami minden hülye zsebében ott figyel, hanem mi az ami kuriózum, esetleg egyedi...
kössz
2015. máj. 3. 21:10
7/9 anonim válasza:
Ami egyedi, azok a motorolák, nexusok, nem sok embernél láttam még. Meg még ott van pl.xiaomi azt se sok embernél láttam.
2015. máj. 3. 22:22
8/9 anonim válasza:
Blackberry
2015. máj. 4. 06:37
9/9 kérdező.. válasza:
Nexusok,motorolák a legjobbak és ritkák is.Én nexus 5-t vettem és bátran ajánlom,jobb az iphone-nál.De ha nem akarsz sokat költeni akkor Moto G 2014-t is ajánlom,tesómnak is ilyen van.Anyának meg Moto E 2015 van ami szintén nagyon jó.Ezeken kívül még vannak a Xiaomik amik szintén nagyon jók.Esetleg ott van még a csúcs OnePlusOne ami minden téren a legjobb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!