Szeretemacsokit kérdése:
Miért nem enged sms-ben vásárolni? Megoldás?
Figyelt kérdés
Sok játékhoz lehet venni pénzért különböző játékon belüli fizetőeszközöket. Novemberben kaptam egy LG G2 minit ami t-mobile-s. Mivel azóta nem játszottam, mert sok elfoglaltságom volt, ezért nem tűnt fel a probléma. Most azonban szeretnék rendelni és mikor beírom az sms-t és elküldöm azt írja ki, hogy nem lett elküldve. Pedig van pénz a mobilon. Ha valaki tudja ezt hogyan oldhatnám meg, akkor segítsen. A mobilt már átnéztem ott nem találtam erre beállítást, de lehet nem vettem észre. Ha más nem akkor vigyem be az egyik üzletbe, mert csak ott tudják ezt állítani? Köszönöm2015. máj. 3. 09:51
1/8 Tengor válasza:
Lehet, hogy a kártyádról tiltva vannak az emelt díjas hívások és SMS-ek (nagyon helyesen).
2/8 A kérdező kommentje:
Értem. Szóval akkor csak engedélyeztetni kell. Köszi :) Csak azt nem értem, hogy neked miért baj az, hogy egy játékra költök. Hiszen én se turkálok a te pénztárcádban. És mindenki amúgy másra és másra költené el azt a pénz. Ahány ember annyi szokás :)
2015. máj. 3. 11:29
3/8 anonim válasza:
A kutyát nem érdekli, hogy játékra költöd vagy nem.
De csak hogy értsd:
Ha majd a kisfiad elkezd szórakozni a készülékkel és bekap 1-2 emelt díjas sms "szolgáltatást", vagy felhív érdekesnek tűnő elmelt díjas számokat, akkor rájössz, miért hasznos ezeket tiltani. Lehet, hogy a példa nálad nem aktuális, de rengetegen hasonló módokon szabadulnak meg sok ezer Ft-tól. A cégnél van ezekre rálátásom, rendszeresen becsúszik valakinek egy sms szolgáltatás, nemrég egy apukának 32 ezer Ft-t hozott össze valamelyik csemete.
Számodra a megoldás a ügyfélszolgálat.
4/8 Tengor válasza:
Igen. Csak vannak buta emberek, akik visszahívják az üzbég telefonszámokat, amik aztán emeltdíjas szolgáltatás fejében a teljes kártyát leürítik aztán meg megy a sírás, hogy hova lett a pénz. Ez ellen véd a tiltás.
5/8 A kérdező kommentje:
Szerintem eltértünk a témától. Én vázoltam a helyzetet amire segítséget kértem. Ehelyett a jó magyar emberek rögtön a szálkát mindenben. Értem én, hogy miért van, de felnőtt fejjel talán eldönthetem, hogy jöjjön-e nekem sms vagy sem. Ez már legyen az én dolgom. Nem kell pátyolgatni itt, hanem egy választ kell adni a feltett kérdésemre. Azért hívják gyakorikérdéseknek és nem gyakorikössbeleazemberbehabajavan oldalnak.
2015. máj. 3. 14:59
6/8 A kérdező kommentje:
Miután utána néztem ennek, találtam információt arról, hogy lehet küldeni a 1430-ra egy sms-est amivel ezt feloldják. Valaki tudja mi ez a kód?
2015. máj. 3. 15:02
7/8 anonim válasza:
Nem fog fájni, ha felhívod őket. A weblapon is van elérhetőség.
8/8 Tengor válasza:
Nem értetted, hogy miért baj számomra. Leírtam. Nem kell egyből a faji hovatartozást firtatni...
Hívd fel az ügyfélszolgálatot és engedélyezik majd az emeltdijjas hívásokat és SMS-eket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!