Kb 2 hete vettem előfizura egy iphone 6-ot,de csak a kártyára kell fizetnem,a telefonra nem.De persze a kártyát fizetem és fizetni is fogom,a telefont meg bánom hogy megvettem,nem menőzésből vettem,hanem hogy kipróbáljam,nincs vele semmi gond,meg ilyenek,csak nekem ez a zárt rendszer nem jön be,megszoktam az androidot,és van mellette egy galaxy s4m is..Nincs szükségem rá,egy olyan 100000 ft-ért meg is vállnék tőle,csak így szerintetek lenne olyan aki meg is venné?Nekem nincs rà szükségem..Ha mondjuk iratnék egy adàs vételit úgy megvennék?
Ha írtok adásvételit amit ügyvéd vagy közjegyző hitelesít, akkor biztos megveszik hamar.
2015. máj. 3. 09:27
2/9 anonim válasza:
Engem erdekel irj privit
2015. máj. 3. 09:29
3/9 anonim válasza:
Én csak, akkor venném meg, hogyha a telefon már ki van fizetve.
A telefont kifizetted egyben? Mert ha nem, akkor nem csak az előfizetés árát fizeted, hanem a készülékét is. És ha azt nem fizeted, akkor letiltják a telefont.
100e-ért ez "ajándék". Minimum 170-180e-et azért kérj érte.
2015. máj. 3. 10:12
4/9 A kérdező kommentje:
nyílvan ha előfizura vettem akkor a készülék is előfizus..Viszont a kártyáért fizetek csak,tehát ebbe benne van a telefon is,ennek havidíja 6000ft amit nevetve kifizetek..és pont ezért írtam le ezt,hogy így ellehet e adni?Mert természetesen hülye lennék nem fizetni,átverni meg senkit sem szeretnék,meg nekem nincs szükségem 160-170 ezerre,elég érte egy 100000 ,a fizetésem nettó 210 ezer,nemhiszem hogy gondot okozna kifizetni a telefont,de ha egyszer nem kell a telefon akkor nem kell,állhatna a polcon is,csak annak meg értelme nincs!
2015. máj. 3. 10:33
5/9 anonim válasza:
Nem érted, nem a kártyáért fizetsz csak. A számlában szerel a készülék és az előfizetés külön-külön. És külön ki lehet fizetni a készüléket és, akkor marad csak az előfizetés.
Viszont előfizetést úgy is lehet kötni, hogy kicsengeted a telefont egyben és csak az előfizetést fizeted utána.
2015. máj. 3. 10:38
6/9 A kérdező kommentje:
Ne oktass már ki engem..Össz vissz fizetek a telefon+kártyáért 6000 ft-ot..Szóval nem tudom mit hiszel,de elvagy tévedve.
2015. máj. 3. 15:18
7/9 anonim válasza:
Igen, ahogy mondod a telefonert ES a kartyaert fizetsz annyit. Azaz havonta fizetsz a telefonert is egy x osszeget. Tehat reszletre vetted a telefont.
2015. máj. 4. 16:48
8/9 anonim válasza:
tegnap 15:18
Te ne oktass már ki engem, aki szolgáltatónál dolgozott, hogy hogyan vannak a szerződések.
Ráadásul nem is fogod fel, hogy ugyanazt írtad le. De ha ennyi eszed van, akkor meg is érdemled, hogy eladd jóval áron alul a telefont.
2015. máj. 4. 17:14
9/9 anonim válasza:
De jó neked, hogy ennyi pénzed van, és csak úgy elkótyavetyélsz egy ilyen remek telefont. Csak az a baj, hogy nem értem tisztán, végül is mennyit kell nekem, neked fizetnem, és mennyit a szolgáltatónak, ha szeretném tőled megvenni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!