Iphonet akarok venni, gaz vagyok?
Figyelt kérdés
2 eve vettem samsung galaxy s4-t. Ra 7 honapra leejtettem es eleg durvan betort a kepernyo is, es a signallal is bajok voltak aztan. 2honap mulva vettem galaxy s3-t, ami meg most is megvan. Nagyon szeretnek iphonet, de amit az osztalytarsaim lemuvelnek nem normalis, felek megvenni. Olyanokat mondanak, hogy egy nyomorek vagyok, evente valtogatom a telefonom. De megha a szuleim vennek vagy valami, hogy jolvan arra mondhatnak hogy mit tudom en akarmi, DE NEM. En veszem meg magamnak, a sporolt penzembol. Szoval nem merem megvenni a telefont, pedig nagyon szeretnem.. Felek a reakciojuktol. Vagy nem csak szerintuk vagyok nyomorek?2015. máj. 2. 17:17
1/7 Szirty válasza:
Ha úgy gondolod hogy a telefontól vagy valaki vagy épp senki, akkor neked tökmindegy mit veszel!
Ne engedd hogy befolyásoljanak. Legyél önmagad!
Qrvanehéz lesz, de tartós. Ami könnyen jött, könnyen megy.
2/7 anonim válasza:
Ha nyomorék vagy, akkor egy dolog miatt, hogy azon agyalsz, hogy mások mit fognak szólni ahhoz, hogy milyen telefont veszel....
3/7 A kérdező kommentje:
Na igen, nem a vaganysag miatt akarom megvenni, de mar kezd lelassulni, es nagyon keveset bir ki az akksi. ezert akarom ezt lecserelni. es hat kiba*ottul tetszenek az iphoneok, ezert akarom ezt kiprobalni. :D
2015. máj. 2. 17:25
4/7 anonim válasza:
Ne foglalkozz mások vélemenyével azzal nem jutsz előre..ha szeretnéd vedd meg és ne foglalkozz azzal mit mondanak..s. Sokan meg azert piszkaljak masokat ilyenert hogy tobb telefont is vesz mert az adott személynek erre nincs lehetősége
5/7 anonim válasza:
Személy szerint szerintem gáz :) Manapság az Iphone divat telefonná vált mindenki azt veszi tökmindegy honnan az is azt akarja akinek nincs is rá pénze és menőznek hogy húúú neki Iphone-ja van... Én már csak azért se veszek Iphone-t inkább veszek egy LG G4-et az szerintem sokkal szebb és jobb is. Plusz az Iphone-on IOS van (ha jól tudom ez a neve) ami annyiban biztos vagyok benne hogy jobb mint az android hogy telóra van szabva így gyorsabb és stabilabb DE az androidra több és olcsóbb alkalmazás van sokkal több mindent támogat pl néha az iphone windows-al szarakszik (hallottam ilyet) Mi tetszik az Iphone-ban? Könnyen hajlik? 5-ször annyiba kerül mint amennyit az alkatrészei érnek?
6/7 anonim válasza:
nyomorék vagy
de ennek semmi köze a telefonodhoz
7/7 anonim válasza:
nem vagy nyomorek nekem is iphonom van pedig csak 13 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!