Samsung galaxy S5 kamera üveg csere!?
Velem is ez történt, be is mentem a tmobileba, de egy magán telefonkütyüst is megkérdeztem, nem tudják csak az üveget csak a teljes kamerarendszert.. Bár biztos lehetne valahogy az üveget, de hát gondolom nekik jobban megéri ez igy..
ráadásul van készülékbiztosításom is, 1 éves a mobil, és igy is 20ezer lenne szervizzel. a sima telefonkütyüs 8ezerért negcsinálná nekem, de még nem tudom mi legyen, nem bízok ezekbe sem, kitudja milyet rak bele..lehet valami használt kamerarendszert.
Ven talaltam egy helyet ahol 3000 ert cserelnek elvileg csak hat szekesfehervarra nem szivessen utaznek le emiatt !
Nem ertem miert nem tudnak cserelni kulon ilyet ! :/// 15000t nem igazan aldoznek erre :// ha valaki tud meg megkoszonnem ha irna olyan helyet ahol megprobalhatnam!
sziasztok
ugyanebben a cipőben járok. sikerült már valakinek megoldást találnia?
eddig úgy néz ki hogy mivel székesfehérvári vagyok ezért rápróbálok arra a lehetőségre. de ha van megoldás szivesen fogadom :)
Sziasztok mielott kifizetnetek ezt a horribilis osszeget ezert az otthon is elvegezheto 10 oerces muveletre nezzetek szet az ebay en peldaul "samsung s5 camera lens" kulcsszoval korubelul 2 - 3 xollarert kaphattok lencset a telefonotokra en mar masodszor cserelem ki magamnak itthon mert fogyoeszkoz sajnos a samsung igy gyartotta le ezt a fantasztikusan jo telefont. en berendeltem magamnak egyszerre 5 darabot is szoval amikor ugylatom hogy kicsit kopitt koszos esetleg eltorik akkor kicserelem azonnal es nincs sorban allas es magas szamla!
Udv mindenkinek!
Esetleg valaki még ezzel küzd akkor: https://www.youtube.com/watch?v=dxd85oGn02E
1-2 perces, roppant egyszerű művelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!