Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Amerikába, milyen feltöltőkárt...

Amerikába, milyen feltöltőkártyát vegyek, tmobilos iphone 6-ba lehet használni?

Figyelt kérdés
Ha amerikába megyek és szeretnek venni 1havi korlátlan internernetes kártyát t mobilos magyar iphone 6 telefonomat tudom használni vagy csak kártyafüggetlent? Ugy tudom kint van tmobile. Hol, milyen-Mennyiért vegyek kártyát, hogy nyugodtan használjam ki a Gpst, facetimeot, forditot?

2015. máj. 1. 20:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Nemfogod tudni az itthoni függőt a külföldivel használni.
2015. máj. 1. 21:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor mi lenne a megoldás?Ha kint is tmobileosat veszek bele akkor se tudom használni?
2015. máj. 1. 22:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor sem fogod tudni.
2015. máj. 1. 22:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Ertsd meg, attol mert a nev azonos, meg nem ugyanaz. Ahogy van europai meg USA piacra gyartott Ford pl. az sem tok ugyanaz, vannak elteresek.

Ha fuggo a telefonod a budos eletben nem fogod tudni hasznalni semmi massal, mint amivel fugg a telefon, ebben az esetben a magyarorszagi!!! tmobillal.

Ha van regi telefonod amit mar nem hasznalsz, hozd ki azt, vegyel bele fillerekert egy sim kartyat, es hasznald azt telefonalasra. Az iPhonnal meg internetezhetsz a Starbucks-okban, mert ott van ingyen wifi.

2015. máj. 4. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!