Férjem telefonján (Samsung galaxy 4) szoftverfrissítés történt és eltűnt róla az összes videó, ami nagyon fáj mert a gyerekekről készültek és nem lettek feltéve a gépre. Képek zenék megmaradtak, de a videók nem. Mi történhetett?
Nem nagyon. Valószínű, hogy a képek meg zenék a memória kártyán voltak, a videók pedig nem. Ezért tűnhettek el, de egy frissítésnél ugyan nem szabadna semminek törlődni (papíron) kellett volna bizt. mentés.
(halkan megjegyzem, hogy olyan telefon, hogy "galaxy 4" nincs...valamit kifelejtettél a névből :) )
Akkor el sem tudom képzelni. Ace 4 van nekem is, 1x frissítettem (többször nem fogom...) de semmi nem tűnt el, bár nekem minden a kártyán van.
Akkor bizt. mentés nem volt ugye?
Kétféle adat van. Az egyiket már elmentették, a másik még nem veszett el.
Ami fontos azt azonnal másolni menteni kell. Erre mást nem lehet mondani szerintem.
Válaszom pusztán pedagógiai jellegű, fingom sincs a megoldásról.
"Most meg a decemberi télapó ünnepségről,Szilveszter,farsang stb.,minden eltűnt."
Most május eleje van. Jöjjön a közhely: azok a felvételek nem voltak fontosak, mert különben már rég lenne róla másolat több példányban. De most halálkomolyan, ha valami fontos, akkor arról nem kéne gondoskodni? Ezután tudni fogod. Igen, tahó vagyok, de nem lehet másként ráébreszteni a népet, hogy a digitális adatbiztonság egy luftballon, csak a saját kárán? Miért nincs pl. beállítva a Google+, hogy azonnal mentsen el mindent a felhőbe?
Nade, óvasgassá:
Érdemes lehet tovább guglizni az android lost image after update vonalon, nekem nincs rá energiám...
"És már máskor is csinált szoftver frissítést és nem tűntek el a videók."
És már máskor is futott át csúcsforgalomban az autópályán és nem lett semmi baja.
Ez vitathatatlanul lehetséges. De lássuk be, van benne kockázat!
Mit jelent ilyen esetben a kockázat? Azt jelenti, hogy 100%-nál kevesebb a valószínűsége annak, hogy a dolgok úgy alakulnak ahogy terveztük. A kockázat növekedésével ez a százalék csökken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!