Iphone 6! Honnan tölthetnék le ingyen zenéket?
Figyelt kérdés
2015. máj. 1. 16:00
1/5 anonim válasza:
Mi köze ennek a mobilodhoz?
Ugyanonnan, mintha más mobilra kellene, sajnos helyet nem tudok mondani, mert ezen az oldalon tiltott a warez.
2/5 A kérdező kommentje:
Elvégre nem a tûzhelyre szeretnék zenét letölteni...
De honnan? találtam az appsore-ban appokat, de ha nincs internet hozzáférésem, akkor nem tudom ôket meghallgatni...
2015. máj. 1. 17:08
3/5 anonim válasza:
Youtube-ról még nem hallottál? Onnét bármilyen zenét bármilyen telefonra, cd-re, ad-kártyára stb. ingyen korlátlanul letölthetsz! És ha már letöltötted, utána nem kell internethozzáférés, bármikor meg tudod hallgatni.
4/5 anonim válasza:
Én Waptrick-tól töltök le zenét. (Androidos telefonon)
5/5 anonim válasza:
Én appstoreból a MusicTube alkalmazást használom, interneten keresztül letölti neked a zenéket, és offline üzemmódban is tudod hallgatni a letöltött zenéket, ráadásul a klippeket is megjeleníti. (bár ezt én nem annyira használom, csak egy észrevétel :D) Ha kell segítség benne, szólj nyugodtan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!