OnePlus One Telefon, Android operációs rendszer 5. 0.2-ről 4.4.4-re?
A problémám az lenne, hogy a OnePlus One Telefonom akart frissíteni valami kis 6megabyte-os sz*rt, és én ebbe bele is mentem, mert miért ne tenném? Erre kiderült, hogy az a kis 6 mb-s cuccli, 600 megásnak gondolta magát hirtelen, és felrakta rá a Lollipop operációs rendszert. Ami egy kib*szott nagy bullsh*t. Kérem a fanok kíméljenek azzal hogy deee az nagyon jó, mert a lényeg az, hogy vissza szeretném állítani 4.4.4 Kitkatre.. Van valamiféle módszer rá? Mert én nézegetem a netet, de csak retardált oldalakat találok. És nagyon kérem ne beszóljatok, hogy deee ott vannak dolgok, hanem egyszerűen segítsetek, mert így is eléggé fel vagyok b*szva...
Köszöntem!
És az Apple-s fanok is kímélhetnek. Nem vitatkozni akarok.
Örülj neki,hogy frissítette,sokan alig várják hogy végre megkapják.Mi a bajod a lolival?Ez a lényege a OnePlus-nak hogy sokáig tánogatják.Itt találhatsz rá megoldást hogy rakd vissza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!