Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » OnePlus One Telefon, Android...

OnePlus One Telefon, Android operációs rendszer 5. 0.2-ről 4.4.4-re?

Figyelt kérdés

A problémám az lenne, hogy a OnePlus One Telefonom akart frissíteni valami kis 6megabyte-os sz*rt, és én ebbe bele is mentem, mert miért ne tenném? Erre kiderült, hogy az a kis 6 mb-s cuccli, 600 megásnak gondolta magát hirtelen, és felrakta rá a Lollipop operációs rendszert. Ami egy kib*szott nagy bullsh*t. Kérem a fanok kíméljenek azzal hogy deee az nagyon jó, mert a lényeg az, hogy vissza szeretném állítani 4.4.4 Kitkatre.. Van valamiféle módszer rá? Mert én nézegetem a netet, de csak retardált oldalakat találok. És nagyon kérem ne beszóljatok, hogy deee ott vannak dolgok, hanem egyszerűen segítsetek, mert így is eléggé fel vagyok b*szva...

Köszöntem!

És az Apple-s fanok is kímélhetnek. Nem vitatkozni akarok.

2015. máj. 1. 11:40
 1/5 kérdező.. ***** válasza:
55%

Örülj neki,hogy frissítette,sokan alig várják hogy végre megkapják.Mi a bajod a lolival?Ez a lényege a OnePlus-nak hogy sokáig tánogatják.Itt találhatsz rá megoldást hogy rakd vissza:

[link]

2015. máj. 1. 12:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Nekem maga a design nem tetszik, az ahogyan a bilentyűzet működik, stb. Tudom témákkal ki lehet küszöbölni, de a redőny, meg a menü marad.. Eléggé idegesítő cuccli..
2015. máj. 1. 12:21
 3/5 Mr. Garry Soneji válasza:
Nekem ma reggel frissítette, és el van baszva az egész napom. Én azon vagyok totál kiakadva, hogy fel kell oldanom -2 lépésben!!!- a képernyőzárat ahhoz, hogy lássam, hogy van-e valami történés a telefonon.
2015. máj. 2. 21:43
 4/5 kérdező.. ***** válasza:
28%
Hűű az aztán a nagy probléma...
2015. máj. 2. 21:50
 5/5 A kérdező kommentje:
Azt azt hittem ezzel a hosszú leírással sikerült kiszűrni a kötekedőket, De úgy néz ki sajnálatos módon nem. Szerintem igen is nagy probléma annak, aki a készülék év el naponta ~300 hívást visz végbe. Akkor olvad mellé még ezt:Kérem kíméljenek az "EZzalegnyagyobb bajjod???" Jellegű kommentek! Előre is köszönöm, további ötleteket, linkeket várok.
2015. máj. 6. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!