Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Xperia M-hez lehet még...

Sony Xperia M-hez lehet még kapni új akkumulátort, ha igen, akkor kb mennyibe kerül?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 30. 10:39
 1/4 anonim ***** válasza:
igen, 3561 forint
2015. ápr. 30. 11:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet kapni. GYári 8000 ft tángyártott 4000 ft
2015. ápr. 30. 14:52
 3/4 anonim válasza:
Nekem is ilyen telefonom van es csak akkor tolt hogy ha folymatosan nyomom bele erosen es lefele nyomom es akkor tolt de ha csak rarakom akkor nem masik toltoves is igy van szoval telo baja van mi a baja? Ez is aksi vagy mi szervizbe kene vinnem?
2015. máj. 1. 13:33
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat :)

Hát sajnos már tárgytalan a kérdés, mert elmentem vettem bele 1 új aksit (6500 volt) beleraktam és ugyanúgy nem töltött.... szóval szervízbe kellett volna vinnem (mert persze hogy a garanciája már lejárt :) ) és én egyszer már befürödtem egy korábbi telefonomnál az ilyen javítgatással (elvittem 10.000ért javították meg, valamiylen kábelt kellett kicserélni, és rá 1 hónapra megint elromlott egy másik kábel -.- ami újabb 10.000 lett volna, telefon maga meg volt összesen 30.000...) és így inkább vettem 1 új telefont.

Kedves tudomén: a te telefonodnak is valószínűleg az a baja mint az enyémnek, sajnos nem tudom, hogy szervízben mennyibe kerül a javítása, de esetleg 1 próbát megér. Mivel valószínűleg alkatrészcsere lesz, ezért szerintem 8-10.000 alatt nem úsznád meg :\, de pontos dolgot csak a szervízben tudnának mondani...

2015. máj. 3. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!