Sony Xperia M-hez lehet még kapni új akkumulátort, ha igen, akkor kb mennyibe kerül?
Köszönöm szépen a válaszokat :)
Hát sajnos már tárgytalan a kérdés, mert elmentem vettem bele 1 új aksit (6500 volt) beleraktam és ugyanúgy nem töltött.... szóval szervízbe kellett volna vinnem (mert persze hogy a garanciája már lejárt :) ) és én egyszer már befürödtem egy korábbi telefonomnál az ilyen javítgatással (elvittem 10.000ért javították meg, valamiylen kábelt kellett kicserélni, és rá 1 hónapra megint elromlott egy másik kábel -.- ami újabb 10.000 lett volna, telefon maga meg volt összesen 30.000...) és így inkább vettem 1 új telefont.
Kedves tudomén: a te telefonodnak is valószínűleg az a baja mint az enyémnek, sajnos nem tudom, hogy szervízben mennyibe kerül a javítása, de esetleg 1 próbát megér. Mivel valószínűleg alkatrészcsere lesz, ezért szerintem 8-10.000 alatt nem úsznád meg :\, de pontos dolgot csak a szervízben tudnának mondani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!